Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kíváncsi lennék a kívülállók...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Derpette kérdése:

Kíváncsi lennék a kívülállók véleményére. Fiúk-lányok, ha többször is smároltok valakivel, az attól még nem feltétlenül jelenti azt, hogy tetszik nektek és akartok is tőle valamit?

Figyelt kérdés

Na szóval, az a helyzet, hogy kb 2 éve megismertem egy pasit, akkor ő szeretett volna tőlem többet barátságnál, de én visszautasítottam, nem álltam rá készen. Nem szakadt meg a kapcsolat, naponta beszélünk azóta is. Idén nyár óta, ha találkozunk, akkor előbb-utóbb rám mozdul, lesmárol. És akkor jól elvagyunk, csókolózunk, de utána semmi...mintha mi se történt volna. Most már kezd zavarni, mert én eléggé belezúgtam, de ő csak összezavar...nyilván vonzódik hozzám valamilyen szinten, de nem eléggé? És ha nem akar tőlem semmit, akkor miért csókol meg? Csak kihasználná a helyzetet, mert érzi, hogy elolvadok tőle? Vagy pont az a baj, hogy már "megvagyok" és nem érzi a kihívást? Elvesztette az érdeklődését?

(nem tudom lényeges-e, én 25 éves vagyok, ő lassan 30)

Megköszönném, ha elmondanátok a véleményeteket, tapasztalataitokat. BÚÉK! :)

2016. jan. 3. 15:08
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Midnight: picit lehet félreérted. Nyáron ő utasított vissza, hogy neki nem alkalmas, és én ezt tiszteletben is tartanám...nem nyomulok, nem csüngök rajta. Hogy miért smároltam akkor vele? Mert jól esett, mert kívántam... de most már egyre nagyobb teher ez így nekem
2016. jan. 3. 16:29
 22/22 anonim ***** válasza:
mi ostoba ember vagy te xd
2016. jan. 3. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!