Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi lennék a kívülállók véleményére. Fiúk-lányok, ha többször is smároltok valakivel, az attól még nem feltétlenül jelenti azt, hogy tetszik nektek és akartok is tőle valamit?
Na szóval, az a helyzet, hogy kb 2 éve megismertem egy pasit, akkor ő szeretett volna tőlem többet barátságnál, de én visszautasítottam, nem álltam rá készen. Nem szakadt meg a kapcsolat, naponta beszélünk azóta is. Idén nyár óta, ha találkozunk, akkor előbb-utóbb rám mozdul, lesmárol. És akkor jól elvagyunk, csókolózunk, de utána semmi...mintha mi se történt volna. Most már kezd zavarni, mert én eléggé belezúgtam, de ő csak összezavar...nyilván vonzódik hozzám valamilyen szinten, de nem eléggé? És ha nem akar tőlem semmit, akkor miért csókol meg? Csak kihasználná a helyzetet, mert érzi, hogy elolvadok tőle? Vagy pont az a baj, hogy már "megvagyok" és nem érzi a kihívást? Elvesztette az érdeklődését?
(nem tudom lényeges-e, én 25 éves vagyok, ő lassan 30)
Megköszönném, ha elmondanátok a véleményeteket, tapasztalataitokat. BÚÉK! :)
lol
én ez alapján 2 dolgot tudok elképzelni:
1.ha nincs ló jó a szamár is
-ha épp kéznél vagy, akkor lesmárol, de különösebben nem érdekled
2. dugni is szoktatok? ha igen, akkor jó....viszont kihasznál, hogyha csak olyankor, amikor úgymond kéznél vagy...
-ha nem, pedig te akarnád - akkor fél tőled
Igen, én is érzem, hogy szamár lettem...
Nincs szexuális kapcsolat közöttünk, nem is volt.
Midnight: nem fogom ráerőszakolni magam...az már nagyon az alja lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!