Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi lennék a kívülállók véleményére. Fiúk-lányok, ha többször is smároltok valakivel, az attól még nem feltétlenül jelenti azt, hogy tetszik nektek és akartok is tőle valamit?
Na szóval, az a helyzet, hogy kb 2 éve megismertem egy pasit, akkor ő szeretett volna tőlem többet barátságnál, de én visszautasítottam, nem álltam rá készen. Nem szakadt meg a kapcsolat, naponta beszélünk azóta is. Idén nyár óta, ha találkozunk, akkor előbb-utóbb rám mozdul, lesmárol. És akkor jól elvagyunk, csókolózunk, de utána semmi...mintha mi se történt volna. Most már kezd zavarni, mert én eléggé belezúgtam, de ő csak összezavar...nyilván vonzódik hozzám valamilyen szinten, de nem eléggé? És ha nem akar tőlem semmit, akkor miért csókol meg? Csak kihasználná a helyzetet, mert érzi, hogy elolvadok tőle? Vagy pont az a baj, hogy már "megvagyok" és nem érzi a kihívást? Elvesztette az érdeklődését?
(nem tudom lényeges-e, én 25 éves vagyok, ő lassan 30)
Megköszönném, ha elmondanátok a véleményeteket, tapasztalataitokat. BÚÉK! :)
Mondjuk én alapból nem szoktam smárolni csak úgy,csak azzal akit tényleg szeretek és járok vele.
Viszont itt nálatok az lesz a probléma,hogy lehet úgy gondolja könnyen adod magad.Vagy neki ez már természetessé vált,hogy csak úgy smároltok bármilyen okból.
Aki nem tetszik és nem akarok vele kapcsolatot, azzal nem csókolózok.
Szerintem kissé megrendült a bizalma, mikor visszautasítottad és óvatos. Visszahúzódóbb, visszafogottabb lett. Van ilyen. Vagy csak nem akar lerohanni. Kérdezd meg tőle, majd ő megválaszolja neked.
Nem mondasz butaságot, kedves első.
Én sem smárolok olyannal, aki nem jelent semmit...azt hittem, hogy lesz folytatása, azt akartam, hogy legyen folytatása és azért mentem bele először...azóta meg hát...nincs mentségem :P szilveszteri bulin próbáltam elhúzni a fejem, de nem ment valami jól...
Most próbálom erősíteni magamban, hogy amikor következőben találkozunk és ha felém hajolna, akkor leállítom és rákérdezek, hogy miért is csinálja ezt
Talán próbálkozz nála az ŐSZINTESÉGgel. Értelmes emberek között a nyílt kommunikáció nagyon hasznos lehet.
Magyarul: mond el neki a problémádat és nyíltan beszéld meg vele.
Barátság extrákkal? Nem volt még ilyenben részem, a sötétben tapogatózom.
Az a baj, hogy nem érzem, hogy megőrjíteném (tudom, furán hangzik), csak csókolózunk, én olvadozom, ő meg át sem ölelne, ha én nem fonom a karjaimat köré...vagyis még igazi extrákat sem akar :P miezmár? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!