Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel a helyzettel?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy férfival akinek nem lehet hátra húzni a bőrt a péniszén. Mondtam neki hogy menjen el csináltassa meg. Azt mondta lehet vele élni, (másik országból és kultúrából való) de én ezt mayar nőként nem így tudom.2016. jan. 3. 03:04
1/7 A kérdező kommentje:
'magyar nőként, lemaradt egy g betű :)
2016. jan. 3. 03:05
2/7 anonim válasza:
Ja élni lehet, csak szexelni nem :D
3/7 anonim válasza:
pfehj. gondolj bele mi lehet a bőr alatt... Szerintem az ilyet hagyd, lehet az ő kultúrájukban a segget sem kell kitörölni ürítés után
4/7 anonim válasza:
Aha, hiaba jott o Timbuktubol is akar, azt a bort vagy le kell metszeni vagy tudni kell hatrahuzni. El se merem kepzelni,mi tanyazhat alatta. Meg a szexet sem tudom hogyan kepzelte el ez a higienikus uriember.
5/7 anonim válasza:
Ha a makkja tövéig se engedi a fitymafék, akkor az baj. Nem kultúrafüggő, hanem egészségügyi kérdés.
Ha legalább a makkja tövéig lemegy a bőr, ÉS MOSSA, akkor felesleges itt timbuktuzni, - az már úgyis kiderül, hogy képes a szexre vagy nem (esetleg milyen egyéb okok vannak ha nem)
6/7 anonim válasza:
Abdullah helyett inkább egy Péterrel kezdj. Sokkal felvilágosultabb.
7/7 A kérdező kommentje:
haha :D ez jó! :D
2016. jan. 4. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!