Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak ezzel a helyzettel?
Szinte soha, semmi jót nem mond rólam, sőt, mindenből azt hozza ki, hogy én vagyok a hibás, a rossz. Kb. mindenben csak szid, bármit is teszek. Az önértékelésem kb. a bányászbéka p.csája alá rombolja minden egyes találkozásunk alkalmával.
Van egy kis gond: ő ezt észre sem veszi, ha pedig mondom neki, akkor nem érti miről beszélek....
4 éves kapcsolat, nem akarom csak úgy kidobni az ablakon....
Nem hinném, hogy lenne valaki más neki....
Mit lehet ilyenkor tenni? Más is volt már hasonló cipőben, mi segített?
28F
Milyen dolgokon szoktatok összeveszni?
Én a helyedben leültetném és megmondanám neki,hogy figyelj ez íígy nem lesz jó. És elmondod,hogy miken kéne változtatnia megkérdezed,hogy te min változtass esetleg. És mondd meg neki,hogy ha nem beszélitek meg a dolgokat akkor előbb vagy utóbb muszáj leszel szakítani,mert neked ez így már nem megy.
Párod mennyi idős egyébként?
23
apró pitiáner szarságokon....pl. régen tetszett neki ha kicsit vagányabb voltam, mostanában meg lehülyéz érte, pont pedig ez tetszett neki régen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!