Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek? 18/l

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? 18/l

Figyelt kérdés
Szűz vagyok még...tudom nagyon gáz. Most viszont elérkezett az idő hogy lefeküdjek a barátommal. Viszont ő nem szeretne gumit húzni, nekem meg nem szabad hormonális fogamzás gátlót szednem. Szerintetek mit csináljunk? Kicsit fáj, hogy nem érti meg, hogy szeretném, ha gumit húzna.. és ennek ellenére már korábban is eröltette volna petting után a szexet, de nem merek belemenni az egészbe védekezés nélkül. Mit tegyek?

2016. jan. 2. 00:24
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Jajj nagyon koszonom mindenkinek!!Igazatok van, tenyleg onzo. Valojaban szerintem ennek kompromisszimnak kene lennie es mindket felnek engedni. Ahogy a 18.mondja a pharmatex tuti jo. Koszi, nem gondoltam ra.

19-es majd ha jol seggbek*nak teged akkor mond hogy az milyen jo. Volt mar tukrozesem es hidd el nem jo erzes ha valami befele megy a seggeden;) egyebkent meg remelem terhes lesz a baratnod te onzo ember pff..

Amugy a tobbsegnek igaza van, es ha o kicsit nem enged ebbol tuti hogy dobni fogom.

2016. jan. 2. 11:13
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Bezony, vagy gumi vagy semmi!
2016. jan. 2. 12:09
 23/24 anonim ***** válasza:

Ha ennyit nem képes megtenni érted, akkor szerinted hova vezet egy ilyen kapcsolat? Még egyszer próbáld meg megbeszélni vele, de ha nem képes megérteni, akkor felejtős....

Amúgy miért gondolod, hogy elég érett vagy a szexhez? Aki 18 évesen gáznak tartja a szüzességet, és önmagától mérlegelni sem tud egy ilyen kérdést, hogy mit tegyen, az szerintem még nagyon nem kész egy ilyen lépésre. Talán inkább azt a kérdést kellene feltenned magadnak, hogy te miért akarod, vagy hogy akarod-e egyáltalán? Vagy csak azért csinálod, mert szerinted gáz? :(

2016. jan. 2. 13:20
 24/24 A kérdező kommentje:
Utolso en ertelek. Gondolkodtam rajta sokat. Ezert nem mentem bele, annak ellenere hogy tudom o jobban akarta mint en. Nem azert szeretnek belemenni, mert gaznak tartom a szuzesseget hanem mert szeretnek vele lenni. De ez az amitol tartok en is. Ha belemegyek akkor felelotlenne, hanyagga valok es sajat magamat is megtagadom. Remeltem hogy valaki olyat mond amit hallani szeretnek de az meg off lett volna. Koszonom hogx jot akartok nekem es ne aggodjatok , nem mentem bele es ma szakitottam vele egyebkent.
2016. jan. 2. 20:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!