Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek? 18/l

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? 18/l

Figyelt kérdés
Szűz vagyok még...tudom nagyon gáz. Most viszont elérkezett az idő hogy lefeküdjek a barátommal. Viszont ő nem szeretne gumit húzni, nekem meg nem szabad hormonális fogamzás gátlót szednem. Szerintetek mit csináljunk? Kicsit fáj, hogy nem érti meg, hogy szeretném, ha gumit húzna.. és ennek ellenére már korábban is eröltette volna petting után a szexet, de nem merek belemenni az egészbe védekezés nélkül. Mit tegyek?

2016. jan. 2. 00:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Védekezés nélkül semmit ne engedj!!!
2016. jan. 2. 00:39
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
szegyen a pasid.. de ha gyereket akarsz oke istenem en sose lennek ilyen megis leraz mindenki ekkora parasztoknak meg baratnoje van
2016. jan. 2. 00:40
 13/24 anonim ***** válasza:
27%
mond meg neki, hogy gumi vagy pedig véresen amikor megvan. választhat :D
2016. jan. 2. 00:47
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, hogy szűz vagy, ritka a 18 év feletti szűz lány, én csak tisztelni tudom őket.

Védekezés nélkül ne menj bele, rosszul is elsülhet, na az lenne gáz..

2016. jan. 2. 00:49
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Előttem már elmondták.Nem ő lesz a megfelelő ember számodra.
2016. jan. 2. 01:14
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Szűznek lenni nem gáz.

Az viszont igen, hogy te annak tartod és még annál is inkább, hogy egy ilyen önző és buta barátod van

2016. jan. 2. 01:29
 17/24 anonim ***** válasza:
22%

Én is utálom a gumit és a barátnőim is utálták. Tény hogy sokkal jobb nélküle a szex. Ennek ellenére a te testedről neked kell döntened. Ha nem érti meg rakd ki a szűrét!

Mondjuk egyik barátnőmmel majdnem egy évig csináltuk úgy, hogy nem védekeztünk semmilyen módon de elélvezés előtt mindig kivettem és szájjal folytatta. Ez is egy opció, ha megbízol a barátodban. Bár ahogy én tudom a legtöbb srác elég tapasztalatlan és megbízhatatlan ehhez.

2016. jan. 2. 03:07
 18/24 mantis religiosa ***** válasza:
37%

Mindig elcsodálkozok azon, hogy ma az internet világában mennyire tájélozatlanok/tudatlanok az emberek. Egy ki utána olvasással rájöhetnének, hogy a fogamzásgátlás nem csak gumiból meg tablettából áll, hanem vannak más módszerek is.

Kedves kérdező! A te(ti) problémátokra a Pharmatex-krém a megoldás. Gyógyszertárban kapható, recept nélkül. Mindössze annyi gond van vele, hogy kicsit keserű az íze, úgyhogy nyalás után használd csak, közvetlenül behatolás előtt.

2016. jan. 2. 08:20
 19/24 anonim ***** válasza:
2%

Van anál is.

Mellesleg unom már, hogy állandóan a férfiak a rosszak, hogy ők nem húznak óvszert. TUDOD TE MILYEN SZAR ÉRZÉS ?!

Én 2x húztam életemben, de kb 1 perc alatt le is vettem mind a két alkalommal. Azóta is olyan rossz emlékek fűűzne hozzá, hogy látni sem akarom.

Nálam a dugás csakis óvszer nélkül lehet !

amúgy meg ott a feneked is, és akkor meg ne nyavalyogj.

2016. jan. 2. 10:37
 20/24 anonim ***** válasza:
93%
19" Ne hisztizz!!!
2016. jan. 2. 10:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!