Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? 18/l
Nem gáz, hogy szűz vagy, ritka a 18 év feletti szűz lány, én csak tisztelni tudom őket.
Védekezés nélkül ne menj bele, rosszul is elsülhet, na az lenne gáz..
Szűznek lenni nem gáz.
Az viszont igen, hogy te annak tartod és még annál is inkább, hogy egy ilyen önző és buta barátod van
Én is utálom a gumit és a barátnőim is utálták. Tény hogy sokkal jobb nélküle a szex. Ennek ellenére a te testedről neked kell döntened. Ha nem érti meg rakd ki a szűrét!
Mondjuk egyik barátnőmmel majdnem egy évig csináltuk úgy, hogy nem védekeztünk semmilyen módon de elélvezés előtt mindig kivettem és szájjal folytatta. Ez is egy opció, ha megbízol a barátodban. Bár ahogy én tudom a legtöbb srác elég tapasztalatlan és megbízhatatlan ehhez.
Mindig elcsodálkozok azon, hogy ma az internet világában mennyire tájélozatlanok/tudatlanok az emberek. Egy ki utána olvasással rájöhetnének, hogy a fogamzásgátlás nem csak gumiból meg tablettából áll, hanem vannak más módszerek is.
Kedves kérdező! A te(ti) problémátokra a Pharmatex-krém a megoldás. Gyógyszertárban kapható, recept nélkül. Mindössze annyi gond van vele, hogy kicsit keserű az íze, úgyhogy nyalás után használd csak, közvetlenül behatolás előtt.
Van anál is.
Mellesleg unom már, hogy állandóan a férfiak a rosszak, hogy ők nem húznak óvszert. TUDOD TE MILYEN SZAR ÉRZÉS ?!
Én 2x húztam életemben, de kb 1 perc alatt le is vettem mind a két alkalommal. Azóta is olyan rossz emlékek fűűzne hozzá, hogy látni sem akarom.
Nálam a dugás csakis óvszer nélkül lehet !
amúgy meg ott a feneked is, és akkor meg ne nyavalyogj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!