Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek? 18/l

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? 18/l

Figyelt kérdés
Szűz vagyok még...tudom nagyon gáz. Most viszont elérkezett az idő hogy lefeküdjek a barátommal. Viszont ő nem szeretne gumit húzni, nekem meg nem szabad hormonális fogamzás gátlót szednem. Szerintetek mit csináljunk? Kicsit fáj, hogy nem érti meg, hogy szeretném, ha gumit húzna.. és ennek ellenére már korábban is eröltette volna petting után a szexet, de nem merek belemenni az egészbe védekezés nélkül. Mit tegyek?

2016. jan. 2. 00:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű a dolog: Nincs védekezés, nincs szex!
2016. jan. 2. 00:27
 2/24 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%

1. Nem gáz.

2. Nem ezzel a csávóval kéne.

2016. jan. 2. 00:27
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez tényleg elég kretén!

Én biztos gumit húznék!

2016. jan. 2. 00:28
 4/24 anonim ***** válasza:
96%

A barátod egy barom.

Neked pedig azt ajánlom, hogy keress egy olyan fiút, aki normlis és tisztában van a védekezés fontosságával.

Én a helyedben egyáltalán nem feküdnék le vele, gumi nélkül pedig pláne nem.

Kérlek, ne légy buta!

2016. jan. 2. 00:28
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

1.) Nem gáz. Nem alakultak úgy a dolgok, és ennyi. Az gáz, ha csak azért szexelsz, mert úgy gondolod, szűznek lenni gáz. Na az NAGYON gáz: :P

2.) Ha egy akkora nem mondom mi, hogy ezt nem képes megérteni, akkor továbbra is keféljen a markával... Én ilyenért mondjuk szakítanék. Pláne ha még nem is szedhetsz hormonális gyógyszert.

3.) Szal én a helyedben elmagyaráznám neki, adnék rá esélyt, h megértse, és felhúzza azt a gumit, vagy kidobnám... Kérdezd meg, miért nem akar gumit húzni? Vannak egyes különös szerzetek, akik szégyellnek boltban gumit venni. :/

2016. jan. 2. 00:29
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
ne feküdj le vele gumi nélkül, felelőtlenség
2016. jan. 2. 00:30
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd! Nem éri meg, a barátod meg egy marha már, bocsi ha ezt nem érti meg. És ezt 20 éves fiúként mondom :)
2016. jan. 2. 00:30
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

1: 22 évesen sem lenne gáz, nem hogy 18...

2: a pasid önző, lépj fel határozottabban. Megértheti ő is, hogy nem szedhetsz bogyót. Csak úgy csináld, ahogy te is szeretnéd, hogy szép emlék legyen

2016. jan. 2. 00:31
 9/24 anonim ***** válasza:
82%
Tévedsz. Egyfelől nem gáz. Másfelől meg nem érkezett el az idő. Már a párod részéről. Ő nem szeret gumit húzni? Oké, te meg feltételezem, nem szeretnél se abortuszra menni, sem pedig 19 évesen gyereket szülni. Ha ezt ő nem érti meg, akkor hagyd a bánatba. Látatlanban mondom, hogy nem ér annyit.
2016. jan. 2. 00:36
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Sose értettem, mi bajuk egyeseknek a gumival. Nekem soha nem okozott gondot, nem kényelmetlen, ugyanúgy állok mint a cövek, ha rajtam van. És nem kell arra figyelnem, hogy időben kihúzzam, hanem nyugodtan elélvezhetek benne is.

Nem gáz, hogy ennyi idősen szűz vagy. Az lesz a gáz, amikor anyukádéknak el kell mondanod, hogy teherbe estél már az első együttlét után.

2016. jan. 2. 00:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!