Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? 18/l
1. Nem gáz.
2. Nem ezzel a csávóval kéne.
Hát ez tényleg elég kretén!
Én biztos gumit húznék!
A barátod egy barom.
Neked pedig azt ajánlom, hogy keress egy olyan fiút, aki normlis és tisztában van a védekezés fontosságával.
Én a helyedben egyáltalán nem feküdnék le vele, gumi nélkül pedig pláne nem.
Kérlek, ne légy buta!
1.) Nem gáz. Nem alakultak úgy a dolgok, és ennyi. Az gáz, ha csak azért szexelsz, mert úgy gondolod, szűznek lenni gáz. Na az NAGYON gáz: :P
2.) Ha egy akkora nem mondom mi, hogy ezt nem képes megérteni, akkor továbbra is keféljen a markával... Én ilyenért mondjuk szakítanék. Pláne ha még nem is szedhetsz hormonális gyógyszert.
3.) Szal én a helyedben elmagyaráznám neki, adnék rá esélyt, h megértse, és felhúzza azt a gumit, vagy kidobnám... Kérdezd meg, miért nem akar gumit húzni? Vannak egyes különös szerzetek, akik szégyellnek boltban gumit venni. :/
1: 22 évesen sem lenne gáz, nem hogy 18...
2: a pasid önző, lépj fel határozottabban. Megértheti ő is, hogy nem szedhetsz bogyót. Csak úgy csináld, ahogy te is szeretnéd, hogy szép emlék legyen
Sose értettem, mi bajuk egyeseknek a gumival. Nekem soha nem okozott gondot, nem kényelmetlen, ugyanúgy állok mint a cövek, ha rajtam van. És nem kell arra figyelnem, hogy időben kihúzzam, hanem nyugodtan elélvezhetek benne is.
Nem gáz, hogy ennyi idősen szűz vagy. Az lesz a gáz, amikor anyukádéknak el kell mondanod, hogy teherbe estél már az első együttlét után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!