Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiktól kérdezném a sok jó szextől elkezdtek érezni vmilyen kötődést a lány iránt?
Mondjuk van egy lány, aki nem akar kapcsolatot, és te sem, de heti egyszer összejártok szexelni. Kedvelitek egymást, irtó jó az orál meg a szeretkezés része. Merthogy teljesen olyan az egész szex, mint a romantikus filmekben, nem mint egy sima kúrás.
Utána percekig csak bámultok egymás szemébe, vagy átölelve tartjátok egymást, folyamatosan fogjátok egymás kezét.
Elönti a melegség a mellkasotokat, amikor percekig csak játszadoztok egymás ajkával nyelvhasználat nélkül. Aztán végigpuszilja az arcomat. Ilyesmi... És a szex egyre jobb és jobb... Én kezdek többet érezni iránta. Vajon ő is?
"van egy lány, aki nem akar kapcsolatot, és te sem, de heti egyszer összejártok szexelni"
Épp ezért kell a szexkapcsolatot ésszel csinálni, és törekedni arra, hogy minél kevesebb esély legyen az érzelmi kötődés kialakulására. Oké, hogy most tetszik neked, hogy érzelmekkel szexelsz, de nagyot fogsz koppanni, ha a partnered nem akar tőled semmit.
Én a helyedben megbeszélném a partneremmel, hogy érezni kezdtem iránta valamit, és ha ő nem érez hasonlóan, már most szakítanék és dugnék mással.
24/N
3-assal értek egyet.
Nekem a szexkapcsolat nem megy érzelem nélkül, de ez nem azt jelenti, hogy szeretem, hanem, hogy kedvelem. Én még soha nem kezdtem többet érezni csak mert jó volt a szex.
25F
Voltam ilyen helyzetben párszor, de mindig visszahőköltem. Régen, féltem kötődni, elkötelezni magam.
Legutóbbi kapcsolatomba, már úgy mentem bele hogy szerelmes voltam, megvolt a kötődés, talán túlságosan is.
A szex után, nálunk is az összebújás, csókolózás, simogatás ment. Ez a sava-borsa, az egymás kölcsönös kielégítése után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!