Elsősorban a fiúkat kérdezném. Nektek bejön, ha egy lány kicsit rockeresen öltözködik?
Szerintem nem a ruha teszi az ember, de egy kicst furcsa lenne egy lányt suliban így látni.
14/F
Vidám rocker, depis rocker? Ez milyen kategorizálás már?
Aki kedveli az ilyen stílust, annak tetszeni fog.
A "mindig vidám" rocker stílus igen, de az éjjel-nappal, télen-nyáron feketébe és bakancsba mászkálós stílus már inkább taszít. Én is rocker vagyok, de én "a kevesebb több" elvet vallom. Vannak fekete cuccaim, de kell egy kis változatosság. A ruhatáram így is inkább sötétebb színvilágú ruhákból áll, de nem kizárólag csak feketéből.
A bandás pólóknál csak egyre figyelj: ne férfifazonú legyen, vagy ha mégis, akkor ne öt számmal nagyobb méretű, hogy aztán a nadrágodba tűrd! Nincs annál visszataszítóbb egy lánynál!
22/F
háát..:) köszönök mindent
az 5. valaszolora valaszolva:) női bandás pólóim vannak ;) és nekem sem jön be ha 5 számmal nagyobb póló van rajtam :D azt már akkor szoknyaként is használhatnám;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!