Elsősorban a fiúkat kérdezném. Nektek bejön, ha egy lány kicsit rockeresen öltözködik?
Felőlem kinél rockeresebb annál jobb(én is az vagyok).Én mindig feketébe öltözök(na jo van szűrke pólóm is)még ha csak a zenekarral jövünk is össz akkor is úgy nézek ki.
14/f
Én sose értettem az ilyet mondjuk, habár imádok mindenféle rockot, metált... meg persze egyéb zenestílust is.
Persze mondjuk ha valaki bandás pólóval üzen hogy "Ha szereted a Maident akkor pacsizz már le velem, mert jó ember lehetsz" az baró, de jobban szeretem ha beszélgetés során derül ki hogy milyen az ember zenei ízlése.
Kitűzhetem én is a turul madarat, mégse attól lennék hazafi. Meg zenekaros póló, sötét ruha se kell hogy rockernek nézzenek.
Mondjuk van egy Pink Floydos és egy Led Zeppes pólóm... :D
De részemről inkább a hétköznapi stílus. De semmi bajom a rocker/punk öltözködéssel. Mindenki más. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!