Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Majdnem behánytam a bnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem behánytam a bnőm puncijától?

Figyelt kérdés
szóval először láttam meg éreztem közelről puncit,kiakartam nyalni vágytam is rá,majd mikor oda került a sor,megéreztem a szagát meg a látványát és öklendeztem eggyet meg majdnem kijött a 4 virsli amitt megettem előtte :( nagyon kellemetlen volt,mondtam neki ne haragudj nem tudom mivan velem.ő utána leszopott pedig mondtam neki hogy nem várom el mert én se tettem meg.bedugni se bírom valamiért,állandóan kiakar fordulni a gyomrom. vagy azért volt mert sokat ettem előtte?

2015. dec. 28. 20:52
1 2
 11/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem értem, én még nem találkoztam olyanna, akinek olyan szaga lett volna, hogy hányingerem lett volna. Ha olyan a szaga, akkor az nagy gond eleve. Mondjuk nem mindenki képes nyalni, szóval lehet, hogy ez neked nem megy egyáltalán. Nem gond, csak akkor ez a kényeztetésfajta ugrott.
2015. dec. 28. 21:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez nem hiszem hogy normális. Valószínűleg nem tisztálkodott előtte. Egy másnapos bepállott büdös punci valóban nem egy szép látvány, illetve a szaga se jó. Engem is le tud hervasztani egy ilyen, sajnálom hogy neked elsőre ilyenhez volt szerencséd. 25f
2015. dec. 28. 21:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Simán van olyan punci ,h hiába a tisztálodás meg minden , akkor is olyan a sajátos szaga h nem jó ,és vannak fincsi illatos kellemes puncik is. Szerintem az sose lesz jó neked , viszont lehet ,h egy másik palinak az. EZ A KÉMIA
2015. dec. 28. 21:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Ezt is meg kell szokni.

Én is majdnem hánytam az első szopástól.

Viszont én meg pont azt tapasztaltam, hogy sok pasi nem szeret nyalni, mert nem szeretik az ízét. De a szopás az alap, persze.

2015. dec. 28. 23:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Első 2 alkalommal mikor kinyaltam az exem akkor az olyan rossz volt hogy egy ideig elment a kedvem a nyalástól.

Nagyon keserű,rossz íze volt annyira hogy nembirtam ki.

De aztán a többi alkalommal imádtam nyalni nagyon.

Az íz attól függ mit eszik.(ajánlom a gyümölcsöket neki is a dolog előtt)

2015. dec. 28. 23:52
 16/16 A kérdező kommentje:
közvetlenül előtte fürödtünk együtt.
2015. dec. 29. 06:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!