Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem behánytam a bnőm puncijától?
Figyelt kérdés
szóval először láttam meg éreztem közelről puncit,kiakartam nyalni vágytam is rá,majd mikor oda került a sor,megéreztem a szagát meg a látványát és öklendeztem eggyet meg majdnem kijött a 4 virsli amitt megettem előtte :( nagyon kellemetlen volt,mondtam neki ne haragudj nem tudom mivan velem.ő utána leszopott pedig mondtam neki hogy nem várom el mert én se tettem meg.bedugni se bírom valamiért,állandóan kiakar fordulni a gyomrom. vagy azért volt mert sokat ettem előtte?2015. dec. 28. 20:52
1/16 anonim válasza:
Rossz hír: A homoszexualitás így kezdődik :D
2/16 A kérdező kommentje:
nem vagyok homokos.szeretem a lányokat nagyon. abban reménykedek csak a gyomrom volt nagyon teli az volt a baj.
2015. dec. 28. 20:54
3/16 anonim válasza:
izgalom+tele gyomor+első alakalom
4/16 anonim válasza:
Dehogy homokos. Az újdonság varázsa az oka. Majd megszokod, megszereted. Feltéve, ha nem okleveles gombatermesztő a barátnőd...:D
6/16 anonim válasza:
És a virsli látványa tetszett előtte? Mert ha az jobban bejött mint a punci, akkor lehet hogy gay guy vagy.
7/16 anonim válasza:
vagy egyszerűen nem erre számítottál.
velem is előfordult már, hogy megláttam a sunát, és egyből "fél hat" lett, hát amikor a szagát megéreztem.
nem tudtam tovább folytatni, egyszerűen felöltöztem, és -igen, bunkó voltam: odavágtam neki a táskámban lévő szappant (vadonatúj, bontatlan, még aznap vásároltam otthonra), a "használd!" szó kíséretében, és pánikszerűen távoztam.
8/16 anonim válasza:
Nőként mondom,hogy az a punci büdös,amelyik nincs rendesen tisztán tartva.Legalábbis az enyémtől még senki nem öklendezett,sőt..:D Pedig volt olyan pasim is,akinek én voltam az első. 19L
9/16 anonim válasza:
Erre készülj fel! A nők nagy részének nem szép, nem jó illatú, ... állagú! Amelyik meg még rendben van ilyen téren, ott is a felénél legalább higiéniai problémák vannak! Közben pedig ők azt hiszik hogy körülöttük forog a világ, csak mert puncijuk van...
10/16 anonim válasza:
Az miért lenne új ha szex előtt egy zuhanyt ledobnak a résztvevők ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!