Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiuk/ferfiak akiknek nem ez az elso?
Figyelt kérdés
Vannak olyan ferfiak akiknek nem az az elso hogy elkuldjek/megmutatsak hogy mekkora a szerszamuk odalent?
Vagy olyanok akiknek nem a szex szamit mar az elso napon?
2015. dec. 26. 17:25
2/9 anonim válasza:
igen, őket hívják aszexuálisoknak! :P
3/9 anonim válasza:
Van. Bunkó nem vagyok hogy, a farkamról küldözgessek ismeretlenül képet, a szexet sosem erőltettem, jön az spontán, ösztönösen is.
4/9 anonim válasza:
Igen vannak, én vagyok rá az élő példa! :)
5/9 anonim válasza:
Van. Még sosem küldtem képet a farkamról, nem is fogok!
A lányról sem kérek meztelen képet!
Szex is akkor szokott lenni ha már mindketten szeretnénk. /F.
7/9 anonim válasza:
Rossz helyen ismerkedsz. Vannak.
8/9 anonim válasza:
Nem szoktam ajtóstul a házba rontani!
9/9 anonim válasza:
Dettó.
A farkos képek küldözgetését eléggé primitívnek tartom, nem tudom mire számítanak azok a szerencsétlenek, akik így próbálnak csajozni.
A szexről meg csak annyit, hogy persze nem állítom azt, hogy számomra teljesen lényegtelen dolog lenne, de mindent a maga idejében. Egy frissiben megismert lánnyal, nyilván nem a szexualitás lesz az első téma, amiről beszélni próbálok.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!