Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valóban vannak olyan férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban vannak olyan férfiak, akiknek nincs előváladékuk abszolút?

Figyelt kérdés

Páromnak például nincs. De akkor is ódzkodom a megszakítástól, csak az óvszert nem bírom, csíp, meg minden... nem szedhetek hormonális fogamzásgátlót mert elég súlyos migrénem van és agyvérzésem lehet tőle - nőgyógyász mondta. Szóval párom igyekszik mindent elkövetni, hogy a kishaverok dolgát megnehezítse... elv. nem szeretik a forró vizet, és nem lesznek túl életképesek a minden napos puttonyürítéstől sem... plusz, hogy nincs előváladéka sem...

Nagyon szeretnék végre úgy szeretkezni vele, hogy nem az aktus hangulatát rombolva menet közben kapjuk fel a gumit, hogy ne szenvedjem végig... És félni sem akarok tovább, hogy úr isten, az előváladékból (ami elv nincs) mennyi agyonkínzott kishaver jut be a célba...

Nagyon nem jönne jól egy baba, még nem fejeztem be a szakmát és nem akarok nagymamám nyakára szülni... Aki tud jó, tényleg megbízható egyéb fogamzásgátlási módszert, az írjon.. (nagyimmal ilyenről nem tudok beszélgetni...)

És kérlek benneteket, ne cikizzetek ki, hogy ilyen-olyan felelőtlen vagyok, hónapok óta keresem a megoldást... bár akkor sem a helyes utat járom..

Köszönöm a válaszokat előre is!!!

2012. márc. 14. 21:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
helyi fogamzásgátlót próbáltátok? az 4-5 órán át hat
2012. márc. 14. 21:19
 2/27 anonim ***** válasza:
Nincs elovaladeka, na persze. Ezt el ne hidd!!! Mi az, hogy ne szenvedjen a gumitol???? Te nem fogsz szenvedni a terhessegtol?? A pasid nagyon az ujja kore csavart teged. Tulsagosan sokmindent megengedsz es elhiszel neki -.-
2012. márc. 14. 21:24
 3/27 A kérdező kommentje:

Én szenvedek a gumitól, de neki se jó. szeretném ha nem csípne a szerszáma szeretkezés közben, és hogy Ő is élvezze az aktust. nem csavart az ujjai köré. köszöntem a válaszod.

Elsőnek: helyi? mint a krémek, kúpok? nem tudok róluk sokat... nem irritálnak, nem hangulatromboló, megbízható? (Köszönöm a válaszod :) )

2012. márc. 14. 21:34
 4/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Tényleg vannak olyan pasik, akiknek nincs előváladékuk. Például nekem sincs. Nekem ejakulációkor jön az egész egyben, vagyis első spricceléssel általában az előnedv jön ki (átlátszó, enyhén fehéres, és híg), aztán 2-3 izomtónusnál a "lényeg" is távozik. Én örülök neki, hogy nem szivárog a farkam.

22F

2012. márc. 14. 21:36
 5/27 anonim ***** válasza:

Különben van, hogy a pasik lövellnek egyet, utána érzik az orgazmust. Na akkor meg tényleg nagyon benézted...

Amúgy anatómiailag nincs olyan, hogy valakinek ne legyen előváladéka. Van, csak vagy kevés, vagy te nem vetted még észre.

2012. márc. 14. 21:45
 6/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Utolsó: Akkor benéztem, valóban. De bízom benne, hogy matyizás közben azért csak-csak észreveszi illetve rájön a saját testének működésére.

2012. márc. 14. 22:02
 7/27 anonim ***** válasza:
megint az első vagyok. a helyi fogazásgátkót dm-ben gyógyszertárban lehet kapni és szex előtt egy 10-15 percel kell a hüvelybe dugni
2012. márc. 14. 22:06
 8/27 anonim ***** válasza:

az előváladék kijöttét nem veszi észre a pasi, mert nem érzi. az akár már a farok felállásától kezdve ürülhet szépen lassan. (amikor a pasi makkja nem száraz, hanem kissé nedves, az is maga az előváladék). minden pasinak van.

amúgy van egy maybe-baby nevű eszköz, ami elég drága dolog, de hatékonynak mondják és nagyon nagyon megbízhatónak. neten olvass utána.

2012. márc. 14. 23:25
 9/27 anonim ***** válasza:

azt, hogy nincs neki előváladéka, csak azért mondja, mert

1. azt sem tudja, mi az

2. hogy csinálhassa veled gumi nélkül, mert te elhiszed neki.

2012. márc. 14. 23:28
 10/27 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Jesszus :D Neki ez hol lenne érdeke? :D Amúgy kétlem, hogy huszonegy évesen nem tudja mi az... :D
2012. márc. 15. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!