Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban vannak olyan férfiak, akiknek nincs előváladékuk abszolút?
Páromnak például nincs. De akkor is ódzkodom a megszakítástól, csak az óvszert nem bírom, csíp, meg minden... nem szedhetek hormonális fogamzásgátlót mert elég súlyos migrénem van és agyvérzésem lehet tőle - nőgyógyász mondta. Szóval párom igyekszik mindent elkövetni, hogy a kishaverok dolgát megnehezítse... elv. nem szeretik a forró vizet, és nem lesznek túl életképesek a minden napos puttonyürítéstől sem... plusz, hogy nincs előváladéka sem...
Nagyon szeretnék végre úgy szeretkezni vele, hogy nem az aktus hangulatát rombolva menet közben kapjuk fel a gumit, hogy ne szenvedjem végig... És félni sem akarok tovább, hogy úr isten, az előváladékból (ami elv nincs) mennyi agyonkínzott kishaver jut be a célba...
Nagyon nem jönne jól egy baba, még nem fejeztem be a szakmát és nem akarok nagymamám nyakára szülni... Aki tud jó, tényleg megbízható egyéb fogamzásgátlási módszert, az írjon.. (nagyimmal ilyenről nem tudok beszélgetni...)
És kérlek benneteket, ne cikizzetek ki, hogy ilyen-olyan felelőtlen vagyok, hónapok óta keresem a megoldást... bár akkor sem a helyes utat járom..
Köszönöm a válaszokat előre is!!!
Kedves utolsó!
A Pearl Index szerint a spermicid megbízhatóbb, mint az óvszer.
utolsó:
MIVAN? így néz ki a pearl index:
Spermicidek 5-20
Méhszájsapka 7-11
Óvszer 3-4
a számok az egy év alatt teherbe esett nők számát mutatják. attól, hogy a sorrendben előrébb írták, még látható, hogy óvszernél 3-4 nő esik teherbe, spermicidnél meg 5-20.
tanulj meg táblázatot olvasni.
Drága 22F!
Köszönöm az ajánlatot, nagyon kedves, de sajnos vissza kell, hogy utasítsalak!
Tipikus az a kőparaszt fajta vagy, aki meg van győződve a saját hülyeségéről és mások véleményét nem fogadja el..
Attól, hogy nem látod, még lehet, hogy van. (:
Egyébként ejakuláció nélkül is távozhat belőled spermium sőt, távozik is, amit szintén nem látsz mert ugye mikroszkopikus.
De nem baj, remélem te is a megszakításos módszert alkalmazod, aztán majd rájössz. Saját hibáiból tanul az ember ugyebár. (:
Sajnálom hogy kőparaszt vagyok, amiért te nem vagy képes kilépni az inercia rendszeredből!
Nem mondhatsz olyant, amiről nem győződtél meg. Különben hiteltelen leszel. Ma reggel kivertem, és direkt megfigyeltem hogy mi van, és mi nincs. Előnedv nem jött, csak közvetlenül az ejakuláció előtt (3-4 csepp, híg, enyhén fehéres folyadék).
És képzeld, 3 barátnőm is volt, akivel hosszú távon megszakításos módszert alkalmaztam. Egyik sem esett teherbe. Most kiabálhatsz megint; kígyót-békát (meg hogy terméketlen vagyok), de ezt sem tudod bizonyítani.
Tehát el kéne kezdeni gondolkodni is, és nem mindent beszopni amit mondanak neked.
Tudod, régen még beöntés, kivéreztetés, forró olaj, és ördögűzés voltak a "jól bevált", kornak megfelelő gyógymódok. Az óta az evolúció és az emberek intelligenciája is változott.
Remélem, hogy az egészségügyi ellátás aktív oldalához soha nem lesz közöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!