Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valóban vannak olyan férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban vannak olyan férfiak, akiknek nincs előváladékuk abszolút?

Figyelt kérdés

Páromnak például nincs. De akkor is ódzkodom a megszakítástól, csak az óvszert nem bírom, csíp, meg minden... nem szedhetek hormonális fogamzásgátlót mert elég súlyos migrénem van és agyvérzésem lehet tőle - nőgyógyász mondta. Szóval párom igyekszik mindent elkövetni, hogy a kishaverok dolgát megnehezítse... elv. nem szeretik a forró vizet, és nem lesznek túl életképesek a minden napos puttonyürítéstől sem... plusz, hogy nincs előváladéka sem...

Nagyon szeretnék végre úgy szeretkezni vele, hogy nem az aktus hangulatát rombolva menet közben kapjuk fel a gumit, hogy ne szenvedjem végig... És félni sem akarok tovább, hogy úr isten, az előváladékból (ami elv nincs) mennyi agyonkínzott kishaver jut be a célba...

Nagyon nem jönne jól egy baba, még nem fejeztem be a szakmát és nem akarok nagymamám nyakára szülni... Aki tud jó, tényleg megbízható egyéb fogamzásgátlási módszert, az írjon.. (nagyimmal ilyenről nem tudok beszélgetni...)

És kérlek benneteket, ne cikizzetek ki, hogy ilyen-olyan felelőtlen vagyok, hónapok óta keresem a megoldást... bár akkor sem a helyes utat járom..

Köszönöm a válaszokat előre is!!!

2012. márc. 14. 21:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Meglepodnel, mennyi embernek vannak rola teves elkepzelesei...

A leggyakoribb az, hogy a nedves majkkra azt gondoljak, magatol nedves, pedig nem, mert az elovaladek miatt.

2012. márc. 15. 08:35
 12/27 anonim ***** válasza:

Nem kell mindenkit hülyének nézni ideológiai-biológia szempontok miatt! Nekem például -mint mondtam- tutira nincs. Vagyis csak ejakulációkor jön ki. A makkom -ha maszturbálok- egyáltalán nem lesz nedves.

ÉLLJEN AZ EVOLÚCIÓ :D

2012. márc. 15. 09:21
 13/27 anonim ***** válasza:
Sztem te meg az evolucio fogalmaval sem vagy tisztaban. Embereknel mar amugy sincs, csak kevesbe civilizalt helyeken, ahova nem er el annyira az orvostudomany keze. Szal innentol kezdve en azert gyanakodnek..:D
2012. márc. 15. 09:27
 14/27 anonim válasza:

Az hogy nincs előváladéka, olyan nincs. Minden férfinak van, az egy dolog, hogy maszturbálás közben nem veszik észre.. Felelőtlenek vagytok, a megszakításos módszer eleve egy nagy f@szság, és még egyszer mondom felelőtlenség!

Ha már szeretkezel tessék felelősségteljesen csinálni, 100%, hogy van olyan védekezési módszer ami mindkettőtöknek megfelel. Nem kell beletörődni, addig kell keresni, akár orvosról orvosra járni, amíg nem találtok valamit!

X hónap múlva meg sírtok, hogy jaaaj, terhes vagyok..

2012. márc. 15. 20:11
 15/27 anonim ***** válasza:
55%

Utolsónak üzenem, hogy -szigorúan a tudatlanságának ellensúlyozása érdekében- tudományos alapon felajánlom, hogy leszophat, vagy kiverheti a farkamat, hogy ő is rájöjjön: Igen is van olyan férfi, akinek nincs előváladéka, például én.

22F

2012. márc. 15. 20:20
 16/27 anonim ***** válasza:

Kedves 22F!

Te honnan tudod, hogy nincs előváladékod? Talán f@szverés közben végig figyeled a nemi szervedet? Illetve te éreznél a kezeddel 1 csepp nedvességet is?

Csak mert 1 csepp is előváladék, annyitól is teherbe lehet esni.

De nyugodtan hidd csak, hogy neked nincs... Te teszed nevetségessé magad :))

2012. márc. 15. 20:25
 17/27 anonim ***** válasza:
Szerintem meg téged teszlek nevetségessé, hogy megcáfolom a butaságodat, amit a biológia könyvből nyaltál be. Igen, egy csepp nedvességet simán észrevennék. De mondom: kiverheted, hogy megbizonyosodj. (feltéve ha lány vagy)
2012. márc. 15. 20:30
 18/27 anonim ***** válasza:
Nyilván az egyetemen is hamis dolgokat tanítanak. Ajajajjj, szerintem legyél te a professzor!
2012. márc. 15. 20:51
 19/27 anonim ***** válasza:

Húú most nagyon vered a nyáladat, hogy benyalod amit az egyetemen mondanak. Igen is el kell fogadni, hogy sokan vagyunk, és sok félék.

Innentől kár vitatkozni, én szavam a tiéd ellen. Nem tudsz semmit sem bizonyítani, még elméletben sem. Én tudom bizonyítani az igazamat, de csak gyakorlatban. Ennyi.

2012. márc. 15. 20:56
 20/27 anonim ***** válasza:

Nőgyógyásznál ezek szerint voltál már. Az nem jutott eszedbe, hogy esetleg megkérdezd a lehetőségekről???

Egyébként én is a spemicideket javaslom, de csak a megszakítás MELLÉ, nem helyette. Ugyanis önmagukban nem épp megbízhatóak (bár a megszakításnál még azok is jobbak....)

2012. márc. 16. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!