Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meddig vagyok még a gulágra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig vagyok még a gulágra küldve? Depresszióm kezelését is még várjam ki, mire kellek a nőknek?

Figyelt kérdés

ráadásul nagy esély rá, hogy gyógyszert kell szednem, amitől még fel sem fog állni...pedig a szexuális teljesitményem az egyik dolog amivel elégedett vagyok...pedig azért meg sem dolgoztam, csak egyszerüen sosem bénáztam az ágyban :(

emberek meg jönnek itt a hülyeségekkel, hogy ne irigyeljem a jo testalkattal, joképünek és magasnak SZÜLETETT fiukat, mert sokkal büszkébb leszek majd, ha én magamtól érem el, hogy jól nézzek ki...

aha..ja...nyilván örülnék neki, hogy pluszba éveket kell dolgoznom miközben más kefélhet...

most tényleg majd szedjem a gyógyszert akár egy évig is, mire leszek annyira jo fej, hogy megtetszek egy NEM RONDA nőnek, de majd azzal is küszködjek, mert nem fogom tudni rendesen megdugni...egy nő sem szeretetszolgálat ilyen téren. Ha nincs jo szex, akkor hamar kereket fognak oldani.

tehát most ha egy jobb életet akarnék, akkor 1-2 évig vállaljam be a NAGYON rossz életet?

26 évesen már kicsit rizikós lenne

2015. dec. 26. 15:24
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Most pontosan mi a problémád? Depressziós vagy, alacsony, túlsúlyos, vagy mi a konkrét gond, ami miatt ide írtál?

26L

2016. jan. 3. 01:10
 32/38 A kérdező kommentje:

én ilyen kis átlag alatti külsejü gyerek voltam, jó nagy fejjel, aztán igy stréber irányba terelgettek csicska falusi tanáraim

kevéssé vonzó megjelenésem miatt illetve a prüd családi hozzáállás miatt nem is szippantott magába semmilyen társaság. Inkább a kiközösités maradt.

Egyetemre felkerültem pestre a távoli vidékről, egyetem jó nehéz volt, nem voltak lányok se, se szórakozásra idő.

stréber társaság

21 évesen lett nagy nehezen nőm

azóta eltelt vagy 5 év.

küszködöm-küszködöm minduntalan, de egyre csicskább nőknek kellek csak. Pedig már kondiba járok fél éve.

ELEGEM VAN, hogy ennyi küszködés után is még mindig csak az alja nők jutnak.

Még az átlagos nők is teljesen elérhetetlenek.

Én csak álmodhatok arról, hogy olyan lánnyal szexeljek, akinek nőies az alakja....állandoan csak a kövérek jutnak meg a rondák. Ha vékony akkor általában nagyon proli csaj, tehát minden más tekintetben undoritó.

Végtelenül el tud keseriteni, amikor VÉGRE dughatok egy nem kövér nővel, de akkor természetesen valami igénytelen szegény proli, idejönnek az ócska kopott sportcipöikben, süt róla a csóriság :(

Hogy miért nem keresek barátnőt?

MERT NAGYON NEHÉZ. Emberfeletti modon nehéz.

nincsenek haverjaim, mert mindenhonnan elmenekültem, mert minden társaságban én vagyok a legalja, és érzödik és mindenki tudja is. Én meg nekem ez kellemetlen és inkább nem nyalizok hogy köztük maradhassak, hanem kivonom magam a társaságból.

igy járt minden társaság, aminek eddig részese voltam.

tehát barátnőt mire fel keresgéljek, ha még dugásra is csak szutykok jönnek össze?

egyébként is unalmas az életem, dolgozni járok meg kondiba kb itt kimerül a dolog.

2016. jan. 3. 01:21
 33/38 anonim válasza:
Nalátod,hogy a személyeiséged és az élethez való hozzáállásod a gond. Benned van a hiba nem másban,vagy egy betegségben. Kifogásokat keresel,mert könnyebb. Részben változtál,de te is látod,hogy kevés. Akkor végy magadon erőt,és változz tovább. Vagy maradj az önsajnálat depresszív mély bugyrában és hibáztass továbbra is másokat az életed alakulásáért.
2016. jan. 3. 01:46
 34/38 anonim ***** válasza:

Szerintem olvasd végig mégegyszer, amit írtál. Lecsicskázod, leprolizod, lekövérezed/lecsórizod a nőket. Így nem csoda, ha messziről elkerülnek. Én is menekülnék.

26L

2016. jan. 3. 01:47
 35/38 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kezdjél el lightosan inni mint én. :D
2016. jan. 3. 03:13
 36/38 anonim válasza:

Na ugye,hogy veled van a gond?! :-)

Nagy személyiségváltozáson kell keresztülmenned,hogy szerethető ember légy!

2016. jan. 3. 22:44
 37/38 anonim ***** válasza:
Én vagyok megint a 35-ös! Vagy csak igyál mint én. Tegnap is azt tettem, ma is. Nem fogsz ilyeneken agyalni :D
2016. jan. 3. 22:58
 38/38 A kérdező kommentje:
nincs hajlamom az alkoholizmusra szerencsére
2016. jan. 4. 08:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!