Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meddig vagyok még a gulágra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig vagyok még a gulágra küldve? Depresszióm kezelését is még várjam ki, mire kellek a nőknek?

Figyelt kérdés

ráadásul nagy esély rá, hogy gyógyszert kell szednem, amitől még fel sem fog állni...pedig a szexuális teljesitményem az egyik dolog amivel elégedett vagyok...pedig azért meg sem dolgoztam, csak egyszerüen sosem bénáztam az ágyban :(

emberek meg jönnek itt a hülyeségekkel, hogy ne irigyeljem a jo testalkattal, joképünek és magasnak SZÜLETETT fiukat, mert sokkal büszkébb leszek majd, ha én magamtól érem el, hogy jól nézzek ki...

aha..ja...nyilván örülnék neki, hogy pluszba éveket kell dolgoznom miközben más kefélhet...

most tényleg majd szedjem a gyógyszert akár egy évig is, mire leszek annyira jo fej, hogy megtetszek egy NEM RONDA nőnek, de majd azzal is küszködjek, mert nem fogom tudni rendesen megdugni...egy nő sem szeretetszolgálat ilyen téren. Ha nincs jo szex, akkor hamar kereket fognak oldani.

tehát most ha egy jobb életet akarnék, akkor 1-2 évig vállaljam be a NAGYON rossz életet?

26 évesen már kicsit rizikós lenne

2015. dec. 26. 15:24
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Ez egy betegseg, mintha fajna valamid...az is kitalalt dolog szerinted?

Nem vagy kepbe

2015. dec. 26. 16:30
 12/38 anonim ***** válasza:

Csak addig az amíg azt hiszed... Végül mindenki a saját hányását issza meg.

Ők már sok reménytelen férfin segítettek:

[link]

[link]

2015. dec. 26. 16:35
 13/38 A kérdező kommentje:

jaj hagyjuk már ezt a puát, benne voltam több évig ebben (mondjuk egy fillért nem fizettem)

ezek a pua dolgok, VÁLLALKOZÁSOK...ugy van kitalálva, hogy NE oldja meg az életed, hanem visszajárj a trénerhez.

akinek "megoldja" a problémáját ez, annak nem is volt VALÓDI problémája

akinek valódi problémája van, azon ez nem segit.

ismerem a pua ipar visszásságait, a benne dolgozó emberek gondolatvilágát.

ezeket meg gondolom te nem nagyon

te csak a csilivili reklámokat látod ebből az egészből

2015. dec. 26. 16:41
 14/38 anonim ***** válasza:
66%
Én is voltam depressziós, nem az orvos és nem is a gyógyszer segített. Amíg azt hiszed magadról, hogy beteg vagy, az is maradsz. Minden fejben dől el. Keress olyan dolgokat, amiért érdemes élni. Nekem segített. A szomorúságott meg az egyéb negatív érzelmet próbáld kiadni magadból. Én például írok. De persze mind mások vagyunk, és ha te feladod, akkor senki sem tud rajtad segíteni. Egyáltalán nem olyan "betegség", mintha fájna valamid. Nagyon sok betegség igazából nincs is, csak az emberek eldöntik, hogy betegek, és a gyógyszerektől várják a segítséget ahelyett, hogy magukon segítenének.
2015. dec. 26. 16:46
 15/38 A kérdező kommentje:
jaj ne.
2015. dec. 26. 16:47
 16/38 anonim ***** válasza:
62%

Sajnos, mi csak ennyit tudunk mondani.. Ha te magadon nem akarsz segíteni, akk nem fog menni.

Nem is értem mit vártál, ha itt felteszel egy ilyen kérdést aztán leoltod az összes segítséget.

Tényleg mit vártál? Hogy majd jön vki aki egyik pillanatról a másikra megoldja az életedet anélkül, hogy te bármit is tennél magadért.

Mindenki a saját életét tudja csak irányítani.

Sok sikert a változáshoz! Ha akarod egyáltalán...

2015. dec. 26. 16:54
 17/38 A kérdező kommentje:
próbálj futni a csordával ugy, hogy nincsen lábad és közben hátulról ostorral üznek.
2015. dec. 26. 16:56
 18/38 anonim ***** válasza:
62%

Én mindig leszartam a csordát és szembe köptem aki űzött..

Csak a lábammal foglalkoztam. És amikor megtaláltam, sokkal szebb volt mint bárkié a csordában, mert nem kellett annyit futnom velük, mint nekik.

2015. dec. 26. 17:00
 19/38 A kérdező kommentje:

pua témáról csak annyit:

tudok egy csávókáról (de szerintem nem egyedi eset), aki már évek óta költi a százezreket a mexnél meg itt-ott, de még midnig egy meredt kis luzer...

mert egyszerüen TÚL CSÚNYA

nyöszörékelős hangja van, ez biologia, most mütesse meg magát?

ja meg alacsony is, kopaszodik, csunya a feje is.

hiába villogtatja magát, hogy ő egy önálló vállalkozó, meg sikeres programozó (gondolom nem meglepetés, hogy infó a gyerek)

MÉGSE ÉRDEKLI A KUTYÁT SEM :D

:(

2015. dec. 26. 17:00
 20/38 A kérdező kommentje:

én is szembeköptem már azt aki üzött, de csak jól elvertek annyi volt a foganatja.

konkrétan az volt, hogy egy csaj azt mondta, hogy ne legyek ott a társaságban, mert csunya vagyok.

ne rontsam a levegőt

én meg visszaszoltam neki, hogy kussoljon be.

egyből ugrott két csávó, hogy "tisztelettel beszélj a nővel"

többit nem részletezem

2015. dec. 26. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!