Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 16-17cm-es pénisz mennyire megfelelő egy férfinek? És mennyire elég ez a méret a lányoknak/ nőknek?
Figyelt kérdés
Én is ilyen méretekkel rendelkezem és érdekel hogy minek mi a véleménye. A válaszokat előre is köszönöm.2015. dec. 17. 19:37
1/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen megfelel a nőknek.
2/7 anonim válasza:
Az átlag méret magyarországon ha igazak a pletykák, 16cm. Egyébként nekem is 17centis a péniszem, és 4,5centi vastag, ez azt hiszem átlagosnak mondható, ugyanakkor még egyszer sem volt rám panasz az ágyban. Eddigi tapasztalataim szerint tényleg nem az a lényeg, hogy milyen hosszú vagy hanem az, hogyan használod...
3/7 anonim válasza:
#2: el vagy te tévedve. A magyar reális átlag jó, ha van 14 cm. 16-os adat az bemondás alapján van abban a kutatásban, ahol érdekes, Európában a magyaroknak van a legnagyobb péniszük...inkább a legnagyobbat tudunk hazudni magyarok. :D A 17 meg átlag feletti, nem is kicsivel.
4/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó akkor most túlzottan nagy vagy szimplán hazudok?
2015. dec. 17. 19:59
5/7 anonim válasza:
Nem rád értettem a hazudozást, hanem sok magyarra. Itt is átlag 17-18 cm a gyiken, az jó, ha a valóságban 95%-ban 14-15 cm. A 16 átlag feleetti méret, ahogy a 17 is. Amúgy nem ez számít. Hanem a vastagsága, ha 4 cm körül már megvan, az tökéletes a nőknek, ha afeletti, az meg már mennyország lehet.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pontosítást , nem akarok hazudni a méretről mert az kiderür ha együtt van az ember a párjával vagy hasonló helyzetbe kerül , olyan 16-17cm között van de inkább van Közelebb a 17-hez de nincs pontosan annyi a vastagság pedig olyan 3cm-el van felette egy picivel , sok ember itt eltulozza a méreteit nem tudom miért nem tud őszinte lennni, és én is hallotam ezt az átlag dolgot szerintem semmi baj nincs vele , nem feltétlenül a méret a fontos hanem a technikai is fontos .
2015. dec. 17. 20:21
7/7 anonim válasza:
2. vagyok - Akkor bocsi! Nem is tudom hol olvastam, volt egy ilyen térkép szerűség és arról lehetett leolvasni az "adatokat" az is lehet hogy már rosszul emlékszem. :D Az mindenesetre meglep hogy 14-15 az átlag. Nem mintha annyira érdekelne a méret de ez meglepett. Ezek szerint az "átlag feletti" méretem azért is lehet mert félig "latin vér csörgedezik az ereimben". :'D Vagy csak szimplán szerencsés vagyok! Én is köszi az infót, minden nap tanul az ember :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!