Miért nem kellek a nőknek?
Olvasgattam a "Szerelem, szex" avagy 'Troll vagyok de hódítani akarok' kategóriát és úgy gondolom minden feltételnek megfelelek.
Ezeken elvárások százalékos megoszlása volt a legmagasabb:
1.) PÉNZ
Ez stimmel. Van bőven szerencsére. Az új színes nyomtatópatronoknak köszönhetően. Még a helyi rendőrök is ezzel kapcsolatban keresnek fel mindig. Nagyon érdekli őket a titok. Ők tuti nem ilyen gazdagok. Persze nem mondok semmit még ellopják a technikámat.
2.) JÓ KOCSI
Ez is stimmel. Csak kb. 15 éves a drága. A nagyapámé volt. Ez volt a legjobb kocsija. Mindig annyi lóerős ahánynak csak akarom. Meg ahány lovat kötök elé.
Azt is Hallottam, hogy az a kocsi menő amelynek nincsen teteje. Hát ennek sincs. Szóval szerintem tök menő. Meg is néznek vele a lányok! Még szépen mosolyognak is! :D
De mégsem akarnak beülni mellém.
3.) KÜLSŐ
A külsőről azt Hallottam hogy nem nagyon kedvelik a vékony pasikat. Ilyenekre buknak mint pl 190/90 stb. Nos ez is pipa, mert jóval felül múlom őket. Ugyanis 195/195 cm és kg vagyok.
Emellett kib*szott jóképű! :D
Biztos forrásokból ma a sötét haj, sötét szem a nyerő. Ezen is felüli múlok jó pár itteni kockát. Még a bőröm is sötét.
4.) LAKÁS
Nekem van egy nagyon takaros kis lakásom. Udvara is van. Én magam rendeztem be. Mindennek megvan benne a maga helye. Csak mindig máshol van a helye a dolgoknak és nem tudom sose megjegyezni. De ezt is megoldottam. Amit gyakran használok, azt a Földre teszem, mert ott szem előtt van.
5.) FAROK
A nagyot szeretik hölgyeim. Nem így van?
Nos nekem kb egy méter. Itt olvastam ilyen 15cm-es meg hasonlókról, hát még a húgomnak is hosszabb.
6.) PÉNISZ
Erről is hasonló méreteket olvastam mint a farokról. Szerintem itt nagyon keverik a kettőt.
Szóval a péniszem viszont nekem is közel annyi mint az itt olvasható kérdésekben.
Most Ennyi jutott eszembe hirtelen. De biztos vagyok benne hogy a legtöbb hasonló kritériumnak megfelelek.
Nos, mit gondoltok? :D
Igen :D
Ráadásul a kérdés kiírásnak pillanatában rögtönöztem. :D
Akkor kapsz te egy zöldet! :D
Plusz nem vagyok férfi. :D
Csak Velük értek egyet ebben.
Ha lesz kiírom. :D
Kint van a nevem megismersz.
Kedves Miquel.
Köszönöm válaszod. :)
Köszönöm továbbá a további ötleteidet. És gyűjtök egy kis ichletet, majd írok ezekhez kapcsolódóan is. :)
Te is kapsz zöldet! :D
feldobtad a hétfo esti hangulatomat:D
Nagyon kosz, ostehetség vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!