Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig vagyok még a gulágra küldve? Depresszióm kezelését is még várjam ki, mire kellek a nőknek?
ráadásul nagy esély rá, hogy gyógyszert kell szednem, amitől még fel sem fog állni...pedig a szexuális teljesitményem az egyik dolog amivel elégedett vagyok...pedig azért meg sem dolgoztam, csak egyszerüen sosem bénáztam az ágyban :(
emberek meg jönnek itt a hülyeségekkel, hogy ne irigyeljem a jo testalkattal, joképünek és magasnak SZÜLETETT fiukat, mert sokkal büszkébb leszek majd, ha én magamtól érem el, hogy jól nézzek ki...
aha..ja...nyilván örülnék neki, hogy pluszba éveket kell dolgoznom miközben más kefélhet...
most tényleg majd szedjem a gyógyszert akár egy évig is, mire leszek annyira jo fej, hogy megtetszek egy NEM RONDA nőnek, de majd azzal is küszködjek, mert nem fogom tudni rendesen megdugni...egy nő sem szeretetszolgálat ilyen téren. Ha nincs jo szex, akkor hamar kereket fognak oldani.
tehát most ha egy jobb életet akarnék, akkor 1-2 évig vállaljam be a NAGYON rossz életet?
26 évesen már kicsit rizikós lenne
Meg tudlak érteni. Én is szinte hasonló cipőben járok. Alacsony, ronda, kisfarkú, szegény. A nők utálják az ilyeneket legszívesebben azt szeretnék, hogy ne is létezz. Azt gondolom te is tudod, hogy egy alacsony pl 170cm-es "férfi" sosem versenyezhet egy átlag/átlagnál magasabb férfival 180cm plusz.. Csak nézz szét az utcán, hány alacsony 170cm törpe mellett láttál nőt.. és hány 180/190cm-es férfit láttál egyedül..
Én elfogadtam magam, hogy egy genetikai szemét vagyok, nem bántok meg senkit, élem a magam életét..
A méret/pénz és arc dolgokra is rá lehetne húzni a magasság sablont..
'16 februártól külföldön leszek, megpróbálok egy környezetváltozást/újrakezdést a semmiből. Talán összejön.. üdv 28/f
Én meg úgy vagyok h a lányok elmondása szerint jól nézek ki, sportos vagyok stb. de mégsincs barátnőm, mert nem áll fel 20 éves létemre.
Mégsem leszek depis hanem reménykedem, h majd egyszer talán meggyógyulok és keresem a lehetőségeket, módszereket, h javítsak a helyzetemen.
Szerintem rosszabb az, ha a lehetőség meglenne, de vmi belső ok miatt mégsem érheted el azt amit szeretnél.
na akkor csak kiderül, hogy a puszta külsőd elég ahhoz, hogy kellj a nőknek?
pedig az a mendemonda járja, hogy a nők megérzik, hogy ki szexel jól és azt választják.
JÓ VICC
2 és Frontin és 1 és Scippa után koppant le a dolog:
a gyógyszer kezel, de nem meggyógyít!
akkor engedelmeddel én is válaszolnék.
jártam pszichológushoz/pszichiáterhez jó ideig. nálam is diagnosztizáltak depressziót, kaptam is rá valami vigyorogtatót.
pedig én 188 centi vagyok, 78 kiló, sportos, 17 centis farkam van. voltam is már jó pár nővel,
de egyszerűen abban az időben képtelen voltam funkcionálni.
a depresszió egy betegség, megmagyarázhatatlan egyelőre az oka az orvosoknak is. egyszerűen jön és kész.
én még sem depressziós voltam, egyszerűen csak depresszív. azóta már rájöttem az okára, saját döntésből elhagytam a szereket és talpra álltam.
de ismertem valaha egy embert aki tényleg beteg volt. bipoláris személyiség zavar (mániákus depresszió). amíg akkoriban még kísérleti jelleggel el nem kezdték kezelni lítiummal még csak a fotelből sem állt fel. soha meg nem szólalt, pedig jól ismertem és nem ilyen ember volt. csak ült a fotelben nézett maga elé és cigizett.
7 éven keresztül.
mikor elkezdték kezelni, az ... mintha csoda történnt volna. újra beszélt, tervezgetett, fessünk ki, utazzunk valamerre.
van aki beteg, van akinek problémája van.
dobj fel egy érmét és fogadj te melyik vagy.
a tét az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!