Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is izgatnak az "A" kosaras mellű csajok?
Látom van akinek tetszik, van akinek nem..
Nekem például nagyon bejön, tényleg cuki tud lenni :)
18/F
#21 most komolyan ugy nezitek a noket mint vmi arucikkeket? "O jo bar az nem jo rajta de neki az ove pont jo."
Megneznem a te Calvin Klein modell testedet, mert minimum egy adonisz testu tudna igy valogatni.
Raadasul nagy mell, szeles csipo, vekony derek - ez mind adottsag. Ferfiaknak meg hogy jo testuk legyen eleg ketnaponta edzeni.
Egyebkent eleg megnezni azt a nagy mellu '96os lanyt. Lehet hogy mellenkent nyom 10 kilot, de azt is meg lehet nezni milyen kielt feje van 19 evesen.
Ja es nem tudom ki az a leanne crow, de kiszurja a szemem a keperol a photoshop. normalis szemmel hiheto, de aki ert a photoshophoz az felismeri rajta azt a bizonyos liquify effektet, amivel az a mell nagyon fel lett domboritva. de ra is kerestem googlen, es hat normalis kepeken nem kicsit latszik hogy lognak a mellei.
Ugyhogy ennyit a tejcsocsokrol.
#14-es vagyok, azért megnézném amikor ekkora mellekkel tengetnéd a mindennapjaidat, arról nem beszélve hogy menstruációkor még fáj is, amellett, hogy a gravitáció is húzza a súlya miatt (bizony, ne éljünk álomvilágban:). imádom, mikor pasik akarják megmondani, miként érez egy nő olyas valamivel kapcsolatban, amiről neki gőze sincs :D
"imádom, mikor pasik akarják megmondani, miként érez egy nő olyas valamivel kapcsolatban, amiről neki gőze sincs :D"
én meg imádom amikor C kosaras lányok, panaszkodnak arról hogy milyen nehéz az életük a "hatalmas" melleik miatt, és elfelejtik hogy vannak lányok 5x ekkora mellekkel. a macromastiának nevezett hormonbetegségről, meg már ne is beszéljünk. Akkor ők mit szóljanak? Főleg a 2. képen a 14 éves kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!