Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket is izgatnak az "A"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is izgatnak az "A" kosaras mellű csajok?

Figyelt kérdés
Akinek ilyen van mit gondol, sok pasit izgat?

2015. dec. 25. 20:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Például ő is szerintem sokkal sokkal szebb:

[link]

És ő még szerintem vékony is, de pont nem túl.

2015. dec. 25. 22:19
 22/33 anonim ***** válasza:
hát... a végén már nem nagyon a kérdésre válaszoltok-de szóval ízlés kérdése
2015. dec. 25. 22:25
 23/33 anonim ***** válasza:

Látom van akinek tetszik, van akinek nem..

Nekem például nagyon bejön, tényleg cuki tud lenni :)

18/F

2015. dec. 25. 22:46
 24/33 Scav ***** válasza:
60%
Nekem mindig bejött a kis cici, a közepes is, a nagy már nem annyira. A kicsi volt az etalon. Van benne egyféle "őzike, törékeny" báj, igazi nő, akit oltalmazni kell. Persze ehhez a megfelelő vékony test is kellett :D
2015. dec. 25. 23:45
 25/33 anonim ***** válasza:
78%

#21 most komolyan ugy nezitek a noket mint vmi arucikkeket? "O jo bar az nem jo rajta de neki az ove pont jo."

Megneznem a te Calvin Klein modell testedet, mert minimum egy adonisz testu tudna igy valogatni.

Raadasul nagy mell, szeles csipo, vekony derek - ez mind adottsag. Ferfiaknak meg hogy jo testuk legyen eleg ketnaponta edzeni.

Egyebkent eleg megnezni azt a nagy mellu '96os lanyt. Lehet hogy mellenkent nyom 10 kilot, de azt is meg lehet nezni milyen kielt feje van 19 evesen.

2015. dec. 26. 00:27
 26/33 anonim ***** válasza:
78%

Ja es nem tudom ki az a leanne crow, de kiszurja a szemem a keperol a photoshop. normalis szemmel hiheto, de aki ert a photoshophoz az felismeri rajta azt a bizonyos liquify effektet, amivel az a mell nagyon fel lett domboritva. de ra is kerestem googlen, es hat normalis kepeken nem kicsit latszik hogy lognak a mellei.

Ugyhogy ennyit a tejcsocsokrol.

2015. dec. 26. 00:35
 27/33 anonim ***** válasza:
Engem nem. Amikor hanyatt fekszik olyan mintha egy fiú lenne.
2015. dec. 26. 00:49
 28/33 anonim ***** válasza:
28%
26-os: Leanne Crowról videót is láttam rengeteget, meg a többiekről is. Azt pedig nehéz photoshoppolni!:) Másrészt egy természetes nagy mellnek valamennyire mindenképp lógnia kell, de pont úgy gyönyörűek!
2015. dec. 26. 10:04
 29/33 anonim ***** válasza:

#14-es vagyok, azért megnézném amikor ekkora mellekkel tengetnéd a mindennapjaidat, arról nem beszélve hogy menstruációkor még fáj is, amellett, hogy a gravitáció is húzza a súlya miatt (bizony, ne éljünk álomvilágban:). imádom, mikor pasik akarják megmondani, miként érez egy nő olyas valamivel kapcsolatban, amiről neki gőze sincs :D

2015. dec. 26. 13:31
 30/33 anonim ***** válasza:
22%

"imádom, mikor pasik akarják megmondani, miként érez egy nő olyas valamivel kapcsolatban, amiről neki gőze sincs :D"

én meg imádom amikor C kosaras lányok, panaszkodnak arról hogy milyen nehéz az életük a "hatalmas" melleik miatt, és elfelejtik hogy vannak lányok 5x ekkora mellekkel. a macromastiának nevezett hormonbetegségről, meg már ne is beszéljünk. Akkor ők mit szóljanak? Főleg a 2. képen a 14 éves kislány.

[link]

[link]

[link]

2015. dec. 26. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!