Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is izgatnak az "A" kosaras mellű csajok?
azért ami egy férfi markában elfér, az nem A-s.. :D
nekem C-s mellem van, nincs vele különösebb bajom, bár szinte egész nap melltartó van rajtam, mert fáj ahogy húzza a gravitáció (:
14-es! Azért ne túlozzunk, ez C-s mell nem akkora hogy olyan nagy panaszaid legyenek. Rengeteg csinos fiatal csaj szaladgál a világban K-s, L-es vagy akár M-es kosármérettel is. Természetesen igaziak, nem szilikon egyik sem. Csak pár név:
Leanne Crow, Denis Milani, Busty Merilyn, Hitomi Tanaka, Rachel Aldana, stb....
És elnézést a kis mellű hölgyektől, de engem ezek jobban felizgatnak mint a kisebb méret.
15-ös: Hogy mennyire, de mennyire baromira egyetértek!! :) Az általad felsoroltakon kívül még néhány kedvencem, szintén hatalmas, természetes mellekkel: Chloe Vevrier, Agnetis Miracle, Karla james, Tessa Fowler, Ewa Sonnet, Tegan Brady. Ő és két webcamos, abszolút kedvenc:
Dreamlikeboobs
Lovely Lilith:
Azert erdekes, hogy akik a kis melleket szeretik, nem mondanak rosszat a nagyra.
De akik a nagyot szeretik, azok mar irjak hogy "brr, fuj, kis cicik". Lehetnetek empatikusabbak, lehet eleted nagy szerelmenek meg az A kosar is nagy lesz... a kis cici is ugyanolyan normalis a lanyok koreben mint a nagyok. Attol mert mara mar feltalaltak a pushup melltartot, es minden 2. lanynak nagy a dekoltazsa, attol meg lehet neki kicsi.
És a legjobb kimaradt:
19 éves, 168 cm magas, 56 kg, tökéletes test, szép arc, és 75L-es méretű igazi, szilikonmentes cicik. Amelyik férfi azt mondja hogy inkább választana egy A kosaras lányt mint őt, annál bajok vannak. És itt most tekintsünk el a "barátnőm a tökéletes számomra" dumáktól. Csak szexuálisan nézzük...
Érdekes, Lucie Wilde mellei tényleg gyönyörűek, de az eddig felsoroltak közül szerintem mindenki szebb nála:) Mellben is, meg minden téren. Nekem az arca nem igazán tetszik, meg jobb szeretem, ha amúgy se olyan kimondottan vékony egy lány. Szó se róla, kövér se legyen, csak egy nagyon picit teltebb a totál vékony, lapos hasúnál.
Szóval nagyon nagyon jó csaj, de nem tartozik az abszolút kedvenceim közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!