Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mivel izgatnak fel a lányok úgy hogy?
Ha egy szál pólóban van, semmi másban. és mondjuk úgy flangál ide-oda a házon belül.
Az elég szexi...
engem azzal lehet pl, ha kéreti magát a csaj, rzza magát, popsit, cicit, csókol, de csak ugy épphogy húzza az agyam, és nem engedi pl hogy hozzaérjek..picit ráut a kezemre, ilyenek. NEM SZADO-MAZO! csak ugy epphogy.
ilyenkor alig bírok magammal, és mikor odaadja magát, irdatlan nagy kefélés a vége :D
24/F
Egy bugyiban magassarkuban, combfixben... ;)
33F
Én imádom megmasszírozni a barátnőm vállát, ha látom rajta, hogy hosszú napja volt és kimerült, vagy ha már annyira ideges valami miatt, hogy majd szétrobban. Ha jól csinálom, mindig elkezd nyögdécselni, "dorombolni" az élvezettől, na olyankor szoktam hasonlót érezni, mint ami a kérdésben szerepel :D
23/F
Az én pasim nagyon be tud indulni attól, ha a nyakát csókolgatom. Valamint imádja, ha uniszex fazonú pólók vannak rajtam itthon.
Ezt az utóbbit kicsit furcsállom, de mivel részemről nem igényel különösebb megerőltetést a teljesítése, így elfogadom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!