Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mivel izgatnak fel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mivel izgatnak fel a lányok úgy hogy?

Figyelt kérdés
Milyen hétköznapi/nem hétköznapi/ dolgokkal izgatnak fel úgy a lányok hogy úgy vagytok vele hogy mindjárt megdugom/leszopatom? Amikor nem direkt vagy direkt csinálja , milyen ilyen dolgokkal lehet titeket? :D

2015. nov. 4. 10:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy szál pólóban van, semmi másban. és mondjuk úgy flangál ide-oda a házon belül.

Az elég szexi...

2015. nov. 4. 10:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

engem azzal lehet pl, ha kéreti magát a csaj, rzza magát, popsit, cicit, csókol, de csak ugy épphogy húzza az agyam, és nem engedi pl hogy hozzaérjek..picit ráut a kezemre, ilyenek. NEM SZADO-MAZO! csak ugy epphogy.

ilyenkor alig bírok magammal, és mikor odaadja magát, irdatlan nagy kefélés a vége :D

24/F

2015. nov. 4. 10:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlétével :P
2015. nov. 4. 10:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok dologgal, pl ha lehajol magassarkúban és bepucsít, ha ráharap az alsó akjára és kéjesen néz, ha úgy eszi a banánt mintha szopna stb
2015. nov. 4. 11:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy bugyiban magassarkuban, combfixben... ;)

33F

2015. nov. 4. 12:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Olyan hosszú pólóra gondolsz ami combaljáig tart? :D köszönöm a válaszokat!:)
2015. nov. 4. 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom megmasszírozni a barátnőm vállát, ha látom rajta, hogy hosszú napja volt és kimerült, vagy ha már annyira ideges valami miatt, hogy majd szétrobban. Ha jól csinálom, mindig elkezd nyögdécselni, "dorombolni" az élvezettől, na olyankor szoktam hasonlót érezni, mint ami a kérdésben szerepel :D

23/F

2015. nov. 4. 14:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én pasim nagyon be tud indulni attól, ha a nyakát csókolgatom. Valamint imádja, ha uniszex fazonú pólók vannak rajtam itthon.

Ezt az utóbbit kicsit furcsállom, de mivel részemről nem igényel különösebb megerőltetést a teljesítése, így elfogadom :D

2015. nov. 4. 14:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Miniszoknya bugyi nélkül és punci villantás meg a pina hozzádörgölése az arcomhoz. Ettől kész vagyok és nyalás után szétkúrom.
2015. nov. 5. 16:16
 10/10 anonim ***** válasza:
ha lehajol egy szál bugyiban ,pólóban és kikandikál a szőr............
2015. nov. 21. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!