Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a csúnya...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a csúnya lányok izgatnak?

Figyelt kérdés
Mármint nem a nagyon csúnya lányok, hanem olyanok, akik nem a tipikus szép lányok. Szex közben meg kifejezetten imádom, mintha megszépülnének a farkammal a szájukban. Másnak is van ilyen? 25/F
2015. dec. 5. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Peldaul milyenekre gondolsz?
2015. dec. 5. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
szóval sosem látod őket szépnek?
2015. dec. 5. 18:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Milyenekre gondolsz? Linkelsz pl. képet?

"mintha megszépülnének a farkammal a szájukban" ez tetszik :)

2015. dec. 5. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Jaja, linket, mert ezt en sem tudom elképzelni, milyen lányokra gondolsz.
2015. dec. 5. 19:02
 5/9 anonim ***** válasza:
azért mert téged nem érdekel kivel vagy csak szop j on le, ilyen egyszerű- nem feltétlenül izgatnak, szimplán a "tipikus" vagy "tipikusan szép" vagy "csúnya"- amúgy nagy külömbségek- lányokat könnyebben megkapod, téged nem a lány izgat hanem a gondolat hogy kielégülsz
2015. dec. 5. 19:27
 6/9 anonim ***** válasza:
hát ha ez tényleg így van akkor nekem írhatsz, én elég csúnya vagyok mondjuk lehet még neked se kellenék (aki direkt a csúnyákra bukik... xD remek.) megyek keresek egy kötelet és felkötöm magam
2015. dec. 5. 19:32
 7/9 A kérdező kommentje:

Mondjuk egy ilyen:

[link]

Nyilván ismerőst nem akarok belinkelni :D

2015. dec. 6. 18:00
 8/9 A kérdező kommentje:
#5-ös, a szép lányokat is meg tudom kapni, nem erről szól. Egyszerűen csak ha mondják h ez-az milyen q jó csaj, nekem jobban tetszik, aki átlagos, és szex közben a szép lányok arca is megváltozik, amitől az elromlik, de a csúnyábbaké meg jobb lesz.
2015. dec. 6. 18:02
 9/9 anonim ***** válasza:

nem olyan csúnya a csaj akit linkeltél,tényleg nem az húde... de semmi baj nincs vele szerintem.

hasonlót én is tapasztaltam,hogy ha kell megtudom nevezni mije nem szép:száj fora,szeme,arcforma,de össszeségében mégis tetszett....fura.

2015. dec. 26. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!