Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a csúnya srácok izgatnak?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a helyes srácokat, nagyon tetszenek, viszont amikor egy "csúnyább" fiúhaveromat ölelem meg, mindig bizsergést érzek, és érzem, hogy vonzódom hozzájuk, viszont ez nem minden helyes srácismerősöm esetében mondható el. Pedig nem vagyok csúnya lány.2014. ápr. 9. 19:14
1/10 anonim válasza:
van kedved ismerkedni?
21 f
még nem volt barátnőm mert csúnya vagyok.
:-(
2/10 anonim válasza:
Hát ha privátokat akartál most megkapod rendesen.
3/10 A kérdező kommentje:
nem, nem szeretnék priviket, egyszerűen érdekel a dolog. légyszi ne írjatok, nem ismerkedés céljából kérdeztem.
2014. ápr. 9. 19:16
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy troll és csak kíváncsi hány csúnya fiú ír neki:D
5/10 anonim válasza:
Lehet a csúnya neked a férfiast kattintja be az agyadba.
6/10 anonim válasza:
A csúnya és a szép relatív fogalom, lehet, hogy neked éppen az tetszik, amit más csúnyának lát.
7/10 A kérdező kommentje:
nemhiszem, szerintem is "csúnyák", mégis vonzalmat érzek irántuk.
2014. ápr. 9. 19:24
8/10 anonim válasza:
Van ez így... velem is volt, h ki tudja miért de vmi csúnya nő bejött. Megmagyarázhatatlan, de van ilyen. Mondjuk nem csak azok mint nálad:D
9/10 anonim válasza:
Van ilyen, én pl. helyesnek számítok lányok szerint, de úgy mégsem jövök be nekik. (nem izgulnak be, rászabtam :D) csak bírnak, meg gyakran: "te leszel a férjem"...valószínűleg majd így lesz :) De csak mint havert bírnak. Szóval szerintem a helyes pofa és a szexuális vonzalom két nagyon külön műfaj.
10/10 anonim válasza:
Mert vonzódsz hozzájuk.Ennyi,nincs mit magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!