Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak nekem fura kissé? Többi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem fura kissé? Többi lent!

Figyelt kérdés

Nemrég kb két hónapja megismerkedtem egy lánnyal, együtt aludtunk már és ilyenek.

Csak előjátékig jutottunk, Szóval a kérdés az maga arra irányul, hogy kinyaltam őt és egy 5-10perc után szólt hogy elég lesz mert elérte az orgazmust, ami nem igen látszott rajta. Viszont amikor hozzáértem utána közvetlen a puncijához tényleg beleremegett.

Nekem kissé hihetetlen, szerintetek valódi volt vagy csak megjátszotta?

Voltam előtte több nővel is, akik amikor orgazmushoz jutottak remegtek és ilyenek, ezért ilyen szokatlan nekem!

Válaszotok köszönöm!

2015. dec. 25. 10:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszul nyáltál, és unta, ezért mondta ezt.
2015. dec. 25. 10:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ennek a lanynak fogalma sincs, mi az az orgazmus. Legy vele turelmes, es mutasd meg neki, mi az elvezet!

29N

2015. dec. 25. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:

orgazmus és orgazmus között is hatalmas a különbség

el lehet úgy is élvezni h túlkép nem is látod a lányon

és el lehet úgy is h sikítva remeg a karjaidban

közben vagy 100000e átmenet van

és persze h az adott lány milyen típus

szal nem biztos h nem élvezett el ...

2015. dec. 25. 11:48
 4/8 mantis religiosa ***** válasza:
Két dolgot semmiképp nem tud színlelni. A megemelkedett pulzust, és a kissé- vagy jobban megnövekedett csiklót. Ebből a kettőből tudsz következtetni legközelebb, hogy mi a pálya. Amúgy ha csak megjátsza, és nem szól neked, csak simán kamuzik, ne tervezz vele hosszabb távra4
2015. dec. 25. 12:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitok!
2015. dec. 25. 17:01
 6/8 anonim ***** válasza:
#3+
2015. dec. 26. 08:47
 7/8 anonim ***** válasza:
ha engem a parom kinyal es elmegyek konkretan nem birok magammal sikotozok remegek es belenyomom a fejet megjobban a puncimba vagy a hajat huzom tehat olyan nincs hogy egy lany elmegy es eszre se veszed plane nem csikloinal ha utana hozzaertel es kisse "remegett" az az hogy erzekeny lett nekinmert annyit nyaltad h mar lezsibbadt neki az egesz velem is volt ilyen mar de az nem orgazmus bar lehet o erre hiszi azt...nemtudom
2016. jan. 4. 23:27
 8/8 anonim ***** válasza:
plusszba nekem ha elelvezek csiklobol luktet a puncim de nagyon es nemmcsak ka hozzaernek hanem alapbol is
2016. jan. 4. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!