Nos, üdv random GY. I. k népe. "Szűz" kérdező vagyok, így 21 (/F) éves létemre, úgy döntöttem megpróbálkozok itt. Kissé nevetséges, fura és logikátlan sorok következnek. (? )
Hm, hát a lelki világom már egy rövid ideje, kissé káoszba fordult (úgy 6-7 éve). Nem láttam értelmét, hogy "szakemberhez" forduljak, nem is nagyon volt olyan személy, aki tudott volna tanácsot adni. (Már számomra az is öröm, hogy kiadhattam magamból.) Kissé bővebben:
Problem1: Réges-régen, ~középsuli 9.-től kezdve, elég "lúzer" típus voltam. Ahogy teltek az évek, nem változtam. Mindenki szerint zárkózott, visszahúzódó, csendes típus vagyok. Ami nem jó, mert erősen társaság romboló tulajdonság. Ez jelenleg is kihat rám és szépen ebből indul ki a többi problémám is.
Problem2: Az éveken át tartó masszív zárkózottság miatt, eléggé eseménytelen lett az életem. Nem igazán találtam haverokat, ami azért egy serdülő fiú életében mérföldkő lehet. Nem lett (legjobb)barát sem, ami szintén sajnálatos. Most így, még 21 évesen sem tudom társasággal körülvenni magam. Ha meg is probálom, érzem hogy eléggé mások terhére vagyok.
Problem3: Nem más, mint az ellenkező nem. Sokan a külsővel jönnek, nos bevallom, kissé lepusztult vagyok, de még menthető, mint egy süllyedő hajó. A külsőt lehet formálni. Na de a belső, hm, említettem a lelki káoszt.. nem vagyok a szavak embere, de még nem is a verbális kommunikáció jelenti nekem az apokalipszist, a legnagyobb félelmem, mi van ha igent mond? Ha sikerül is túllépnem, a saját zárkózottságomon, félek mi lesz utána. Még nem volt alkalmam 21 év alatt sem, nos, az első csókra és ez, azért erős félelmeket kelt néha bennem. Mintha, belülről falakkal vettem volna körül magam, ami eléggé elválaszt az élettől. Befelé haladva, egyre több félelmem lát napvilágot (testi kontaktus, bla bla), végül legbelül, nem marad más félelem, mint maga az érzelem. Rengeteg dolgot kihagytam, de röviden ennyi lenne.
Tudom, egyeseknek ez mosolyogtató kis önéletrajz volt a részemről. Nos, mi a meglátásotok, mert már önmagamban sem bízok:)?
Begyakorolhatnad a beszelgetest online. Legjobb lenne skype-on.
A csaj dolognal pedig baratkozhatsz, udvarolhatsz neked tetszo lanyoknak amig ossze nem jon valami. Ha egy lany szerelmes beled akkor nem olyan valoszinu hogy kiabrandulna beloled azert mert rosszul szexelsz vagy csokolsz. (Van aki meg orulne is ha szuz lenne a baratja.)
A masodik scenario pedig hogy keresel valahogy csajokat akik 'megtanitananak' ezekre, hogy legyen onbizalmad, es akkor mar elesben is mehet majd.
Ha akarsz szkajpolni en szivesen beszelgetek veled (nem kell videozni, es fake account-ot is csinalhatsz).
Nem tudom mire vagy kiváncsi, milyen válaszra vársz de egyébként én is ilyen vagyok hozzád hasonlóan. Nekem ami rengeteget segített az az hogy lett egy barátnőm, sokkal életvidámabb lettem, de persze nem tudtam teljesen megváltozni. Ez úgy 4-5 hónapig tartott, szakítottunk és utána visszaestem ugyanabba az állapotba, vagy még inkább még lejjebb is süllyedtem, de nem a szakítás miatt. Utóbbi időbe rászoktam a cigire, sörözgetni is szoktam, ez úgy el lazít, megnyugtat, elfeledteti a problémákat. Szóval én annyit tudnék javasolni hogy keress valami csajt, mert az az ami tényleg segít, pszchiológus az meg nem ér semmit. (szerintem) Amúgy dumálhatunk is ha akarod, mert nincsen semmi kapcsolatom most már sajnos.:D
17f
lakásos örömlány heti 1x.
3 hónap alatt egészséges,önbizalomtól duzzadó emberré változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!