Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még romantikus pasik?
Figyelt kérdés
Aki virággal stb kedveskednek.2015. dec. 21. 23:22
2/18 anonim válasza:
Én ilyen típus vagyok, de tapasztalataim szerint a mai lányok többségénél ez nem jön be...
5/18 anonim válasza:
Egyszer vittem virágot egy barátnőmnek.
Egyből össze is vesztünk, hogy biztos megcsaltam...
Azóta sem kapott senki.
6/18 anonim válasza:
Én legutóbb nyaklánccal kedveskedtem.
7/18 anonim válasza:
Magyarázzátok már el, miért jó a virág? Jó, persze, értem én, hogy gesztus... De 2 napig szép, aztán elhervad, elrohad, kidobod, cserébe viszont rohadt drága. Akkor már nem jobb, ha elmegyünk egy hangulatos teázóba/kávézóba és iszunk/eszünk valami finomat? Jó, azt is kiszarjuk egyszer, de még mindig több értelme van ennek, mint egy csokor szegfűnek, nem? :)
8/18 anonim válasza:
Egyetértek több előttem szólóval, hogy a mai nők nagyobb részének az jön be, ha a férfi semmibe veszi. :)
Én régen ilyen voltam(mármint romantikus), és nem sok sikerem volt a nőknél, amióta, elkezdtem leginkább csak szexre hajtani náluk azóta sokkal több nővel meg tudok ismerkedni.
De tehetünk egy kísérletet. :)
Írjanak nekem azok a lányok, akiknek az ilyen férfiak jönnek be.
Valószínűsítem 0 felé fog közelíteni a kapott leveleim száma. :D
9/18 anonim válasza:
Jelen :)
(Mai lányok nagy részénél nem jön be sajna.)
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!