Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elrontottam. Van még esély,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam. Van még esély, hogy komolyan vegyen?

Figyelt kérdés
Van egy nálam 10 èvvel idősebb fèrfi, aki mindig rámírt. Beszèlgettünk, probàlkozott, de visszautasitottam, mert egy másik lányt akart, de őt nem kapta meg. Vègül ugy alakult hogy találkoztunk ès mivel egyikünknek sincs hosszú ideje kapcsolata, lefeküdtünk. Itt jött a probléma, hogy a valóságban annyira más, többet akarok tőle. De elèrte amit akart, megkapott. Mostmár többnyire a szexről szól minden. Lehet esèlyem mèg, hogy Ő is többet akarjon tőlem? Mit kellene tennem, hogy ne csak azt lássa bennem? 20/L
2015. dec. 21. 06:47
 1/2 anonim ***** válasza:
65%
olcso húsnak hig a leve...
2015. dec. 21. 08:17
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk a sarkadra állhatnál. Nem tudom miféle férfiről beszélünk, de te döntöd el, hogy mikor fekszel le vele. Elmondhatod neki, hogy mit szeretnél, aztán vagy belemegy, vagy otthagy. Olyan nincs, hogy biztosan tudod a választ.
2015. dec. 21. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!