Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam azt, hogy a barátom komolyan vegyen és megbizzon bennem? Esetleg mit gondolhat most rollam?
ez a rosszfiú meg izé hagyjuk már
sok hülye tinipic$ának, (elnézést) az a rosszfiú aki elszív egy cigit a bokorba mint egy kis köc**g zsidó,mert a szülei sem tudnak róla hogy cigizik. Ugyan ez a helyzet a sörtől amitől 2után már kifekszenek, illetve a tükörben vágják a b**i fejeket. Azt olyan kemények mint a vizes ropi.
nem rontottad el, teljesen jól vélekedsz.
szerintem nem nevezhető komoly kapcsolatnak az, ahol 1 hónap után már kefélnek. ha a pasi tényleg rendes lenne, akkor megértené és ő is így gondolná.
Minden pasi szexmániás :)
Csak, van, amelyik jobban kontrollálja.
Amelyik nem az, az nem is pasi, csak egy kis b*zi pö*s.
Nyomjátok a pettinget nyugodtan, amíg nem adod oda magad, tuti érdekes maradsz neki. Ha nem, akkor menjen.
Ezzel a helyesírással én se vennélek komolyan, hány éves vagy, 10???
Egyébként meg mind a ketten éretlenek vagytok egy párkapcsolatra. Pároddal normálisan is le lehet kommunikálni a dolgokat, főleg egy ilyet. Hibáztál, megbántad, nem szeretnéd újra elkövetni, mert tanultál belőle. Egy normális férfi örülne ennek és büszke lenne a párjára, amiért tanult a hibájából. Ennek a srácnak te csak a szexre kellenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!