Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. Végleg elrontottam?
lassan másfél éve majdnem összejöttem egy sráccal. Szerelmes volt belém, és én is belé. Családi nyomásra nem jöttem vele össze mégsem. Utána néhány hónapig nem beszéltünk, de aztán újra elkezdtük. Szinte mindennap beszélünk, gyakran flörtölget velem, utalásokat tesz, máskor pedig a barátnőjéről áradozik, merthogy van neki. Ez a baj.. Szerelmes a barátnőjébe, de közbe érzem, hogy nem vagyok neki közömbös. Nagyon bánja ő is meg én is, hogy anno úgy alakult.
Most tulajdonképpen arra várok, hogy hátha szakítanak. Amíg együtt vannak, én nem fogok lépni vagy válaszolni a flörtökre, ugyanis nem vagyok ilyen tipus. Viszont borzasztóan szeretem, és szeretném, ha újra esélyt kaphatnék..
Tudom, hogy nagyon elrontottam. Szerintetek lehet még esély? Mit tennétek a helyemben? Vagy volt már valakinek hasonló?
Előre is köszi az értelmes válaszokat!
20/L
Köszönöm kedves második :) akkor most mind a ketten várunk :/
Remélem neked összejön! Szurkolok.
Nálam csak az a bökkenô hogy a mostani barátnôjét nagyon bagyon szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!