Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamit elrontottam?!

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit 1 éve ismerek. Kb. Szeptember végén megkeresett fb-n és bejelölt.Mindig rám írt,suliban köszönt,oda hívott magához dumálni, sőt amikor messziről kiszúrt még utánam is szólt és köszönt.. A baj ott van, hogy van barátnője. De elmesélte, hogy nem érez már semmit iránta csak ugy van mellete és lesz*rja.Mert a csaj mindig mindenen veszekszik vele és olyan mintha szingli lenne csak néha szexel.. Múlt hét pénteken megkérdezte találkozunk e, azt mondta akármeddig rá ér..Tegnap találkoztunk elvoltunk erre arra, megvett pár dolgot ami kellet neki, egyszer csak megszólalt,hogy nézzünk neki buszt mert megcsinálja a biciklijét, meg haverjainak is megigérte,hogy elmennek erre arra és pont jött a busza azt elment.1óra volt ezaz egész..Szóval 3tól 4ig velem volt...Azt hittem legalább 5ig marad..De azóta nem ír... Valamit elrontottam?!
2013. okt. 30. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem. Kérdezd meg, hogy hogyhogy ilyen hamar ment el, amikor azt mondta hogy ráér egész nap.
2013. okt. 30. 19:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem ugyan ezt mondaná,hogy a haverok meg a bicikli.Jó igaz,hogy vasárnap mondta,hogy ráér kedden egész nap..De most nem tudom,hogyan tovább keressem vagy ne,esetleg várjam meg a sulit és figyeljem meg,hogy viselkedik...
2013. okt. 30. 19:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Neten vagy élőben kérdezz rá :) Ma már szinte a lányok hordják a nadrágot, szóval nyugodtan kérdezd meg erről :)
2013. okt. 30. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!