Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hív, valamit elrontottam vagy nem gondolta
komolyan?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú akivel mi soha nem jártunk,mert ő nem akart tőlem többet sexnél. Ez így rendben is volt nekem is,addig míg bele nem szerettem,ekkor abba maradtak a találkozások,ő elmondott mindenféle k.urvának,ennek már egy éve,és mi eddig nem is beszéltünk. Az a sex kapcsolat is egy évig tartott.
Most megint találkoztunk,eltöltöttünk egy csodás napot. Sétáltunk,beszélgettük,kicsit smároltunk. Ő akarta h menjünk fel hozzá,de én nem akartam egyből oda dobni magam. Mikor elváltunk abba maradtunk h majd hív,és megint elmegyünk sétálgatni.
De nem hív :( nem tudom mi baj. Lehet h megint csak azt akarta volna ,és mivel nem kapta meg ezért nem hív,de akkor nem értem miért mondta h majd hív :S vagy vmit én szúrtam el...
nem szúrtál el semmit és pontosan az a helyzet ahogy a végén leirtad. neki csak a dugás kellett, nem kapta meg, ezért nem foglalkozik többet veled. erre a "majd hívlak" szövegre alapozni semmit nemlehet, tipikus lekoptató duma. azt tudom javasolni hogy lépj túl hogyha neked rendes kapcsolatra van szükséged és nem csak k úrásra!
2010. aug. 12. 15:30
3/17 anonim válasza:
Basszus hagyd a francba. Mindenféle k*rvának elmondott, csak meg akart dugni végig, most is azt akarta, mégis mit gondolsz változna a véleménye??? Ugyanmár...
2010. aug. 12. 15:31
4/17 anonim válasza:
Nagyon úgy néz ki, hogy nem kapta meg amit akart. De ez neked miért is jó? Ahelyett, hogy keresnél valakit aki többre tart szexbabánál?
2010. aug. 12. 15:31
5/17 A kérdező kommentje:
de akkor minek mondta h majd hív? én nem is céloztam ráh máskor is jó lenne találkozni,ő hozta fel,most meg így átvág :( ÁÁÁ,tiszta hüyle vagyok. Így sose leszek túl rajta,ha hagyom h megbolygassa az életemet
2010. aug. 12. 15:32
6/17 anonim válasza:
csak dgni akart ha már elmondott mindenféle krvának akkor mért állsz vele szoba ? 21/f
2010. aug. 12. 15:32
7/17 A kérdező kommentje:
azt hittem h azóta változott a véleménye vagy vmi... és nem csak azt akarja.
2010. aug. 12. 15:33
8/17 anonim válasza:
Én azt sem értem h miért kellett neked szeretőnek lenni ennyire fiatalon???? Az egész a te hibád...
2010. aug. 12. 15:36
9/17 anonim válasza:
buta lány vagy, az ilyeneket pont erre szokták tartani, szertőnek. ne csodálkozz ezekután
2010. aug. 12. 15:36
10/17 A kérdező kommentje:
először azért találkozgattam vele,mert nekem se volt senkim,meg neki se,aztán nem tom...beleszerettem :S akkor jó nagy hülye vagyok,ezek szerint....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!