Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki ennyitől eltudna élvezni, de most komolyan?
"Semmi nyalás meg ilyesmi nélkül."
Mit értesz az 'ilyesmi' alatt? Az orálon kívül mindent kap a csaj... csiklóizgatást, ujjazást is. Én amúgy pl. már attól felizgulok, ha kényeztetem a párom, sokszor ettől nedves leszek, nem is kell nekem semmi :) De ha minden szex így néz ki, az elég gáz, a nő valóban nem kap igazán kényeztetést... minden a férfiről szól.
Amúgy én pl. lovagló vagy kutya pózban egyáltalán nem tudok elélvezni, szóval nálam ez nem jönne be. Meg amúgy ezeken kívül millió másik póz van...
"Közben a pasi vagy a csaj saját magának simogatja a punciját/ujjazza."
Most akkor mi? Összevissza beszélsz. Nem ujjazza meg, de közben meg lehet hogy mégis :D
Én úgy is tudok magamnak hüvelyi orgazmust okozni, hogy még a farmer nadrág is rajtam maradhat, szóval furcsa lenne, ha nem létezne olyan nő, aki attól el tud menni, amit leírtál.
Amúgy tényleg nem értem én sem, hogy ha egy nő máskor, egyedül tud magának ujjazással orgazmust okozni, akkor miért ne tudna olyankor is, amikor még egy pasi is ott van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!