Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan nő aki ennyitől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő aki ennyitől eltudna élvezni, de most komolyan?

Figyelt kérdés
Csókolóznak,a pasi levetkőzik vagy a csajt is levetkőzteti,majd a pasi hanyatt fekszik a csaj orálisan kielégíti,de nem élvez még el.Közben a pasi vagy a csaj saját magának simogatja a punciját/ujjazza.Utána a csaj meglovagolja a pasit.Ha meg még nem élvezett el,akkor kutya pózra váltanak.Semmi nyalás meg ilyesmi nélkül.

2015. dec. 17. 13:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Persze, hogy el tud. Hiszen magát simogatja :D
2015. dec. 17. 13:07
 2/18 anonim ***** válasza:

"Semmi nyalás meg ilyesmi nélkül."

Mit értesz az 'ilyesmi' alatt? Az orálon kívül mindent kap a csaj... csiklóizgatást, ujjazást is. Én amúgy pl. már attól felizgulok, ha kényeztetem a párom, sokszor ettől nedves leszek, nem is kell nekem semmi :) De ha minden szex így néz ki, az elég gáz, a nő valóban nem kap igazán kényeztetést... minden a férfiről szól.

Amúgy én pl. lovagló vagy kutya pózban egyáltalán nem tudok elélvezni, szóval nálam ez nem jönne be. Meg amúgy ezeken kívül millió másik póz van...

2015. dec. 17. 13:09
 3/18 A kérdező kommentje:
Semmi nyalás alatt azt értem,hogy a pasi nem nyalja ki sehogyan se,nem is ujjazza meg a csajt.
2015. dec. 17. 13:16
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
De a csaj ujazza és izgatja magát... miért ne tudna ettől élvezni?
2015. dec. 17. 13:16
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

"Közben a pasi vagy a csaj saját magának simogatja a punciját/ujjazza."

Most akkor mi? Összevissza beszélsz. Nem ujjazza meg, de közben meg lehet hogy mégis :D

2015. dec. 17. 13:17
 6/18 A kérdező kommentje:
A csaj saját magát,olyan mintha masztizna csak.Közben meg orálisan csinálja a pasinak.
2015. dec. 17. 13:18
 7/18 anonim ***** válasza:
56%
Persze!!!
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
És? szerinted maszti közben nem tud elmenni??
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy is tudok magamnak hüvelyi orgazmust okozni, hogy még a farmer nadrág is rajtam maradhat, szóval furcsa lenne, ha nem létezne olyan nő, aki attól el tud menni, amit leírtál.

Amúgy tényleg nem értem én sem, hogy ha egy nő máskor, egyedül tud magának ujjazással orgazmust okozni, akkor miért ne tudna olyankor is, amikor még egy pasi is ott van vele.

2015. dec. 17. 13:36
 10/18 A kérdező kommentje:
Én pl az ujjazástól biztos nem tudnék elélvezni.Biztos van aki igen,de akkor meg minek oda pasi?! Mert szex közben is csak masztizna.
2015. dec. 17. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!