Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? Hogy? Komolyan?!
A barátom kijelentette, hogy szerinte szexibb lennék +20 kilóval. Ezzel eddig nincs gond. Viszont, azóta csak hizlaló kajákat vesz, süt-főz állandóan, csokit küld a sulimba, elég röhejes az egész :D
Pár kilót híztam is, részben emiatt (részben a fogamzásgátló miatt), és azóta többet szexeltünk mint a kapcsolatunk teljes ideje alatt összesen. :D
Nagyon mulatságosnak találom a helyzetet...
És nem tudom, hogy mi legyen. Nem akarok elhízni, és nem biztos hogy jó, ha mindig arra vágyik hogy máshogy nézzek ki.
Vannak itt esetleg hasonló férfiak, vagy ilyen helyzetű nők? Valami tanács esetleg?
18L
Tudom hogy nem fogod elhinni amit mondok de ez egy b*zot nagy f*ság...
Ha most nem szeret tége,dm ost nem kíván akkor nem téged szeret
ha meg karácsony tájékán hizlelni kezd az megint csak nem jo jel
és még az is benne van a pakliban hogy ha "elcsúfit" azzal a +20 kilóval akkor a valós cél csupán annyi volt hogy más pali téged ne kívánjon meg mert akkor végig az övé leszel...
Szóval gondolkozz mialött hülyeséget csinálsz
Csak addig csináld, amíg neked is jól esik.
ha már nem szeretnél nehezebb lenni, és tudod szabályozni, akkor ne legyél csak más miatt.
A plusz szex mindenképp jó, akár maradhatnál ezen a szinten is.
ez is egy parafília.
tájékozódj: [link]
Ha csak nem vagy 170 centi és 50 kiló, felejtsd el őt, vagy pedig állítsd le, de nagyon gyorsan. Nem azzal van a baj, hogy elfogadna teltebben is, hanem azzal, hogy teltebbet akar belőled, és meg akarja a külsődet változtatni. Ha igazán szeretne, elfogadna így.
Ráadásul az egészséget is rámehet.
Lehet, hogy a pasidnak bejönnek a kerekebb idomok. Elég vékony lehetsz, az a pár plusz kiló nyilván a kellő helyeken látszik.
Tornázz popsira, hátha lemond a hízókúráról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!