Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Komolyan gondot jelent egy szex illetve szeretői kapcsolatban gumit használni?
Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 09:16
1/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem,sőt ajánlatos is mert alkalmi kapcsolatból gyermeket nemzeni nagyon nem jó dolog.A nőben meg nem szabad megbízni,mert könnyen lehet hogy gyermekkel akar magához láncolni.
2/7 anonim válasza:
A pasikban sem lehet megbízni, mert ha neadjisten becsúszik a baba, rögtön húzzák a nyúlcipőt, nem hogy felelősséget vállalnának... Persze tisztelet a kivételnek!
3/7 anonim válasza:
Ezekszerint senkiben nem lehet megbízni. Nem gond, ha nő vagy legyünk szeretők és hozzál gumit.
4/7 anonim válasza:
Ha egy csaj szexkapcsolatot akar velem akkor lehet hogy mással is akarja. Nem a gyerek miatt félnék, hanem a nemi betegségek miatt, úgyhogy sajnos kell a gumi.
5/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem, ha a nő nem szedhet fogamzásgátlót, ezt tudják is, de mégis nehezükre esik használni.
2015. nov. 13. 10:04
6/7 anonim válasza:
Nekem alap hogy gumit használok pláne ilyen kapcsolatnál. 25/F
7/7 anonim válasza:
én pasi vagyok de nagyon haragszom azokra a pasikra akik kiharcolják azt, hogy ne kelljen óvszert húzni. És mindig olyan hülye kidumákkal jönnek. Önző hozzáállás, hogy nekik jobb érzés legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!