Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Komolyan van olyan fiú,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan van olyan fiú, akinek az az álma, hogy szűz legyen a barátnője? Miért?

Figyelt kérdés

Már több kérdésnél is olvastam, hogy vannak pasik, akik a szűz nőkre pályáznak és szerintem ez elég felháborító, hogy valaki ez alapján választja meg a barátnőjét. Én még szűz vagyok, de ha megtudnám, hogy valakinek csak ezért kellenék, ki is dobnám az illetőt abban a minutumban...

Aki nem szűz (mondjuk volt 1-2 barátja eddig), az meg ássa el magát, ha tetszik is nektek? Szerintem ez elég gáz.

2015. szept. 5. 00:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Ez max plusz pont :) De azért is jó szűz lánnyal mert örökké emlékezni fog arra aki elvette neki ;)
2015. szept. 5. 01:00
 2/14 omba ***** válasza:
De ha megtudnád.... attól tartok, az már az esemény után lenne....
2015. szept. 5. 01:01
 3/14 anonim ***** válasza:
Ez tényleg gáz. Az ilyen pasiknak 90% -ban csak a szexuális vágyaik kiélése miatt fogsz kelleni. Olyat keress, aki mást is értékel.
2015. szept. 5. 01:02
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát azért szerintem siettetné a dolgot az, akinek csak az kell... a többiek tudnak várni, amennyit kell. Ők meg nem.
2015. szept. 5. 01:03
 5/14 anonim ***** válasza:

Van akinek tényleg csak azért kell szűz lány, mert trófeának akarja...

Viszont van akinek ez csak plusz pont(de nem feltétel), hogy jobb eséllyel a csaj talán normális és nem r_banc. De manapság annyi szűzk_rva van, szóval már ez se garancia...

2015. szept. 5. 01:35
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem álmom, csak akarom hogy meglegyen egy szűzlány is egy éjszakára, mint egy trófea, strigula.
2015. szept. 5. 02:13
 7/14 anonim ***** válasza:

Elvileg az mas erzes,meg hát ugye szukebb is

Ismerosom is szivesen meg dugna mert szuz vagyok

2015. szept. 5. 08:35
 8/14 anonim ***** válasza:
21%

Az hogy egy lány csupán egy értékes tulajdonság... manapság a nők 14-15 évesen már (sajnos) aktiv nemi életet élnek. És most gondolj bele ez ennyire eltolódik, akkor 18-9 éves korukra már vagy kiégtek és nem élvezetes velük a szex, vagy istentudja hány pasi volt bennük és az ember valljuk be nem szivesen hordja az agyonhasznált cipőjét sem, hát még egy nőt.

A nők szüzessége ismétlem egy olyan érték ami ritkább mint a gerincesség.

2015. szept. 5. 09:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Úristen kérdező. Komoly gond van a fejedben. :D Miből gondolod, hogy csak ezért akarna barátnőnek? Ez csak egy plusz a nőknél a férfi számára, mert tudjuk, hogy nem dugtak szét mindenhol. Erre te kihegyezed a szemléletet a saját torzult teóriádra. Gratulálok. Ha pedig olyan nőt választanánk, akin már átmentek páran, akkor meg azért háborognál. Vannak, akiknek semmi sem elég jó.
2015. szept. 5. 10:27
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem nincs ilyen. Biztos megtisztelő lenne, ha egy lány nekem adná a szüzességét, de hót nem izgat, hogy az-e...

24/F

2015. szept. 5. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!