Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan van olyan fiú, akinek az az álma, hogy szűz legyen a barátnője? Miért?
Már több kérdésnél is olvastam, hogy vannak pasik, akik a szűz nőkre pályáznak és szerintem ez elég felháborító, hogy valaki ez alapján választja meg a barátnőjét. Én még szűz vagyok, de ha megtudnám, hogy valakinek csak ezért kellenék, ki is dobnám az illetőt abban a minutumban...
Aki nem szűz (mondjuk volt 1-2 barátja eddig), az meg ássa el magát, ha tetszik is nektek? Szerintem ez elég gáz.
Van akinek tényleg csak azért kell szűz lány, mert trófeának akarja...
Viszont van akinek ez csak plusz pont(de nem feltétel), hogy jobb eséllyel a csaj talán normális és nem r_banc. De manapság annyi szűzk_rva van, szóval már ez se garancia...
Elvileg az mas erzes,meg hát ugye szukebb is
Ismerosom is szivesen meg dugna mert szuz vagyok
Az hogy egy lány csupán egy értékes tulajdonság... manapság a nők 14-15 évesen már (sajnos) aktiv nemi életet élnek. És most gondolj bele ez ennyire eltolódik, akkor 18-9 éves korukra már vagy kiégtek és nem élvezetes velük a szex, vagy istentudja hány pasi volt bennük és az ember valljuk be nem szivesen hordja az agyonhasznált cipőjét sem, hát még egy nőt.
A nők szüzessége ismétlem egy olyan érték ami ritkább mint a gerincesség.
Nekem nincs ilyen. Biztos megtisztelő lenne, ha egy lány nekem adná a szüzességét, de hót nem izgat, hogy az-e...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!