Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan nő aki ennyitől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő aki ennyitől eltudna élvezni, de most komolyan?

Figyelt kérdés
Csókolóznak,a pasi levetkőzik vagy a csajt is levetkőzteti,majd a pasi hanyatt fekszik a csaj orálisan kielégíti,de nem élvez még el.Közben a pasi vagy a csaj saját magának simogatja a punciját/ujjazza.Utána a csaj meglovagolja a pasit.Ha meg még nem élvezett el,akkor kutya pózra váltanak.Semmi nyalás meg ilyesmi nélkül.

2015. dec. 17. 13:02
1 2
 11/18 opened paradise ***** válasza:
100%
A szextől is el lehet menni,nem tudom mi fura ezen :D
2015. dec. 17. 13:42
 12/18 A kérdező kommentje:
Az,hogy a pasi leszarja,hogy te elélvezel-e vagy sem.Itt az a fő,hogy ő elélvezzen.Ez pedig elég önzőség szerintem.
2015. dec. 17. 13:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
El lehet menni ,de hannyeire nem vagytok társak a szexben hagd el aki foglalkozik veled is nem csak magával.
2015. dec. 17. 13:51
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vele,csak volt már ilyen pasival dolgom.
2015. dec. 17. 14:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

szóval írod hogy a csaj jól meglovagolja a pasit majd a pasi kutyába jól megdöngeti és csodálkozol ha így el tud élvezni egy nő???

Az enyém el tud élvezni, de tény, hogy orálisan/csiklózással könnyebb, de ez nem kizáró ok.

2015. dec. 17. 14:21
 16/18 anonim ***** válasza:

A párom pl.az általad írottaktól és szinte bármilyen módon képes elélvezni.

Mi ebben a különleges?

Az elég viszont szomorú,hogy neked mindegy,hogy magadat ujjazod vagy egy pasi csinálja.

Mert nekem nagyon nem mindegy,hogy én verem magamnak vagy egy nő.

F40+

2015. dec. 17. 15:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Persze el tud élvezni.

Én még kevesebbtől is!

2015. dec. 17. 16:50
 18/18 A kérdező kommentje:

Igen csodálkozom rajta,hogy ennyi is elég valakinek.Főleg ha csak 10,15 percet vesz az egész igénybe.

Na mindegy,engem ez szerencsére nem érint,csak fura...

2015. dec. 17. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!