Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti férfiként megsértődnétek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti férfiként megsértődnétek, ha így mutatnának titeket be "ő az akivel többször szexelek"?

Figyelt kérdés
Tisztázzuk, hogy laza és nyitott kapcsolatban élünk, nem a párom, mert az kettő emberről szól, nem az élettársam, nem a barátom. és ez így mindkettőnkben jó. Napokban összetalálkoztunk egy ismerőssel, aki rákérdezett, hogy akkor mi együtt vagyunk-e. Mondtam, hogy nem. És akkor mi van köztünk.. És azt mondtam, hogy ő az akivel többször szexelek, nem csak egyszer. Mert jelenleg ez a helyzet van. Nem értem, hogy miért kellemetlen ha egy számára ismeretlennek ezt mondtam.
2015. dec. 18. 21:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mert erről szól... a szexről. Így beszéltük meg.
2015. dec. 18. 22:25
 12/16 anonim ***** válasza:
tudom, de attól még nem eszköz, ez olyan mintha ö meg azt mondaná egy haverjának hogy ő itt a dugópajtásom, tök jól szopik, téged nem zavarna?
2015. dec. 18. 22:28
 13/16 A kérdező kommentje:
Miért zavarna? Pozitív. nem vagyunk többek..
2015. dec. 18. 22:35
 14/16 anonim ***** válasza:
én megsértődnék, de más meg nem :) téged például nem zavarna. különbözőek vagyunk
2015. dec. 18. 22:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy nézel ki!
2015. dec. 19. 00:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Dehogy sértődnék meg! Örülnék hogy a szexpartnered lehetek!

Elszállunk a mennyekbe néha együtt, és nem kell a rigolyáinkkal bíbelődni, féltékenykedni meg miegymás!

2016. jan. 10. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!