Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért szagolják meg a használt bugyijukat, amikor leveszik? Már többször is láttam.
Èn még soha nem szagolgattam a bugyim...
Lehet velem van a baj :D
Én mielőtt leveszem beletörlöm és utánna magszagolom.
Megszokás kíváncsiság..
A hüvelyváladék szagának, állagának megváltozása előjele (velejárója) lehet egy esetleges fertőzés kialakulásának, így még abban a stádiumban lehet rá következtetni, hogy más súlyosabb tünetek előjönnének.
Ez is lehet egy ok, nem kell feltétlen mindenben az erotikát látni, illetve keresni! :)
Sosem láttam, egyetlen nőnél sem hogy, megszagolta volna.
Erről most az a vicc jutott eszembe, mikor az egyik nő, kérdezi a barátnőjét, mit csináljon hogy kanos legyen az ura.
-Mikor alszik, lengesd a bugyidat az orra előtt.
Este az asszony leveti a bugyiját, és az alvó férje orra felett elkezdi lengetni. Mire a férje kipattan az ágyból, és elkezd üvölteni.
-Asszony! Hozd a puskát, mert görény van a házban! :D
Én is megszagolgatom a nívópálcát, ha kihúzom a motorból: az olaj szagáról következtetni lehet a rendellenességre.
Namost, a puni is nedvedzik napközben, és ha nem olyan az illat, amilyennek lennie kell, akkor sok mindenre lehet következtetni.
Én a szerelőhöz viszem a vasat, a csajok meg -jobb esetben, reméljük- a nőgyógyihoz mennek. Deal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!