Folyasom van szúrós érzéssel jár és van hogy van kívül bereped a bőröm. Orvosnál kaptam kupot többször és krémet is de nem használt. Elzavart menjek a magánrendelésre mert a további vizsgálatokat nem támogatja a tb . mit csináljak?
Menj el egy normális orvoshoz, aki végez hüvelykenet tenyésztést, mert abból kiderül, hogy van-e kórokozó és ha igen, akkor milyen a hüvelyedben.
De egyébként bőr és nemi beteg gondozóba is mehetsz ezzel a problémával, ha a nőgyógyászaton ilyen orvosok vannak. Én is ilyenhez jártam privátba, egyből vett kenetet, megnézte mikroszkóp alatt, hogy mi a probléma és nem kúpokkal, meg kenőcsökkel kezelt, ugyanis az nem a legjobb kezelési módszer, hanem szájon át szedhető gyógyszerrel, ami a húgyutakba is kijutott, mivel nagyon sokszor a hüvelyből feljutnak a kórokozók a húgyutakba is, amire a kúpok nem jók és a gyógyszer helyileg nem tette tönkre a hüvelynyálkahártyámat, mint a sok kúp, amit a nőgyógyászaton kaptam. És engem a bőrgyógyász tett rendbe.
Ja, és az ilyen jellegű vizsgálatokat állja a TB, amennyiben természetesen van TB jogosultságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!