Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti férfiként megsértődnétek, ha így mutatnának titeket be "ő az akivel többször szexelek"?
Figyelt kérdés
Tisztázzuk, hogy laza és nyitott kapcsolatban élünk, nem a párom, mert az kettő emberről szól, nem az élettársam, nem a barátom. és ez így mindkettőnkben jó. Napokban összetalálkoztunk egy ismerőssel, aki rákérdezett, hogy akkor mi együtt vagyunk-e. Mondtam, hogy nem. És akkor mi van köztünk.. És azt mondtam, hogy ő az akivel többször szexelek, nem csak egyszer. Mert jelenleg ez a helyzet van. Nem értem, hogy miért kellemetlen ha egy számára ismeretlennek ezt mondtam.2015. dec. 18. 21:11
1/16 anonim válasza:
Ez attól is függ hogy hány évesek vagytok.
2/16 A kérdező kommentje:
23L és 27F
2015. dec. 18. 21:13
3/16 anonim válasza:
Egy idegennek semmi köze ehhez az egész dologhoz. A legegyszerűbb ha úgy mutatkoztok be mint egy pár.
4/16 A kérdező kommentje:
De nem fogom felvállalni, mint egy párt. Az túl intim. akkor inkább mint haver.
2015. dec. 18. 21:29
5/16 anonim válasza:
Érdekes felfogásod van...
Párodnak nem vállalod fel, mert az túl intim, de azt, hogy dugtok meg simán elkürtölöd. Tényleg érdekes...
Amúgy a füllentés fogalmáról hallottál már? Ilyenkor csak simán annyit mondasz, hogy egy barátod/munkatársad/ismerősöd/szomszédod/csoporttársad stb.
6/16 A kérdező kommentje:
Igen, csak ha épp csókolózunk, akkor nem hinném, hogy elhiszi, hogy csak haverom. Ha csak kajálunk, akkor bekamuznám, hogy csak barát. De a másik fél szempontjából ez sértő?
2015. dec. 18. 21:39
7/16 anonim válasza:
Ha fontos a diszkréció vagy csak meg akarjátok magatokat kímélni az ilyen helyzetektől, akkor ne csókolózzatok olyan helyen, ahol bárki megláthat.
Ezt meg a pasitól kérdezd meg, hogy megsértődött-e.
Ha ilyen lealacsonyító hangsúllyal mondtad, hogy ő az, akivel "csak" szexelek, akkor lehet megsértődnék.
5-ös voltam.
8/16 A kérdező kommentje:
Nem fontos a diszkréció, nekem sincs komoly kapcsolatom és nem is lesz soha, és neki sincs, de attól, hogy csókolózunk, még nem a pasim.. Mert lehet 1 óra múlva mással csókolózom.
2015. dec. 18. 21:51
9/16 anonim válasza:
Az ismerősöd sem egy lumen, aki megkérdezi, hogy mi van köztetek, miután csókolózni látott titeket.
10/16 anonim válasza:
számomra sértő lenne, mert így csak egy tárgyként kezeled, mintha pl a vibrid lenne, akinek nincsenek érzései, és csak arra használod hogy kielégítsd magad, egyébként meg le van szarva. szóval igen én megsértődnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!