Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gond van velem ha szeretem ha egy nap többször is kielégít a párom? Illetve nagyon szeretném már kipróbálni egyszerre két férfivel? 22/N
dehogy
egyik se gond
addig tedd amíg lehet
ez nem feltétlenül probléma, amíg a párodnak is megfelel. a többször kielégítéssel talán nincs akkora gondja, de egy másik pasinak nem biztos, hogy örül - és még ha azt mondja, vagy akár tényleg úgy is gondolja, akkor sem biztos, hogy akár tudat alatt, vagy hosszú távon nem kerülhet a kapcsolatotokba. minden attól függ, hogy hogyan álltok hozzá és hogyan sikerül a dolgokat feldolgoznotok.
hallottam olyan házaspárról is, amelyik tök jól elvolt úgy, hogy hol az egyik, hol a másik, hol mindketten hoztak be új partnereket a kapcsolatba édes hármas, párcsere, stb. teljesen jól működött a kapcsolatuk egészen addig, míg az egyik fél el nem kezdte rendszeresen ugyanazt a partnert hozni, akivel aztán végül le is lépett...
Szerintem teljesen rendben van, hogy gyakran kívánod a szexet,
legyen hozzá egy jó partner aki ebben partner,
A 2 pasi az már érdekesebb, sokan vágynak erre nők, de nem minden pasi tolerálja, például én sem mennék bele, max párcserébe, vagy 2 nővel :) 39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!