Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok, jó dolognak tartanátok, ha mondjuk 14 éves korban minden lánynak kötelezően orvosilag felmetszenék a szűzhártyáját?
Figyelt kérdés
Vagyis nem lenne kellemetlen fájdalmas az első szex. Nem lenne vita tárgya, hogy véreztetek e az első alkalomnál. Fájdalom mentes lenne, és garantált.2015. dec. 17. 19:04
21/25 anonim válasza:
én már 9 éve nem vagyok szűz, de ha kihagyok 1-2 hónapot, mert nincs pasim, még most is fáj. Mert szűk típus vagyok, könnyen visszaáll a hüvelyen az eredetihez közelibe. A pasik imádják, btw...
Ja, és nőgyógyásznál ideges vagyok, azok a vizsgálatok is fájnak.
Épp ezért butaság. A fájdalmat nem előzi meg. Viszont egyel több kellemetlen orvosi beavatkozás, amitől, ugyan úgy lehet félni, ráadásul kötelező, IDEGEN, sok orvos lekezelő,
szüzen (úgy, hogy férfi még nem látott pucéran) előtte lenni fedetlenül. Ráadásul nem az, akit szeretek.
Ezerszer rosszabb lenne.
22/25 anonim válasza:
Szerintem egy 14 éves lány megalázva érezné magát ha egy orvos nyúkálna neki ott lent, senki sem akarná. Nekem rohadtul fájt az első de akkor se választottam volna ezt, a szüzesség elvesztése ezzel jár és kész, inkább ez minthogy még gyakorlatilag gyerekként széttegyem a lábam egy vadidegennek aki aztán vagdos ott valamit.
23/25 anonim válasza:
Ahhoz, hogy orvoshoz menj és akármilyen vizsgálatot is megcsináltass, arra senki sem kötelezhet, mivel ütközik az ember önrendelkezési jogaival (kivéve asszem ha bűncselekmény történt). Szóval nem tudom, honnét jött ez a hülye ötlet, kérdező, mert ez úgy szürreális elképzelés, ahogy van. Hacsak nem vmelyik iszlám államba képzeled el, de ott meg pont hogy meg kell lennie a szűzhártyának, hogy elhiggyék, hogy szűz vagy.
24/25 anonim válasza:
Nem tetszene. Eléggé féltem az első alkalom előtt, de kevésbé mintha egy orvosnak kellett volna széttennem a lábam, hogy vagdosson. Igazából el sem mertem menni nőgyógyászhoz amíg szűz voltam.
25/25 anonim válasza:
Dehogy jó ötlet. Főleg kötelezően normális vagy?? Ha egyénileg így dönt még hagyján de az se legyen korhoz kötve.Na de kötelezően? Aki már kamaszként csinálni akarja úgyis fogja.Azt az első sze.xet meg ki lehet bírni. A szülő dolga hogy ne ri.bancot neveljen a lányából h 14 évesen farkakon pörgettyűzzön.Én is 21 évesen vesztettem el.Amúgy is hogy fér neked a fejedbe hogy szexuális típusú beavatkozást kötelezővé tenni tinik számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!