Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányok, jó dolognak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányok, jó dolognak tartanátok, ha mondjuk 14 éves korban minden lánynak kötelezően orvosilag felmetszenék a szűzhártyáját?

Figyelt kérdés
Vagyis nem lenne kellemetlen fájdalmas az első szex. Nem lenne vita tárgya, hogy véreztetek e az első alkalomnál. Fájdalom mentes lenne, és garantált.

2015. dec. 17. 19:04
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Persze, természetes, hogy az izgalom, és a többi megmarad majd az első alakalomnál. De elmarad a félelem a fájdalomtól, attól hogy vérezni fog. Sok lány ettől görcsöl. A magam példájából tudom. Én három lány szüzességét vettem el eddig. Ettől mind parázott. Nem fog fájni? Mennyire fog vérezni? Mind ezt kérdezte. És nagyon nehezen engedték el magukat, ezek miatt.
2015. dec. 17. 19:32
 12/25 anonim ***** válasza:
4%

Én ezt nem értem. A kérdezó feltett egy normális kérdést erre olyan válaszok érkeznek, hogy "beteg vagy".

Wtf?

Kérdező, kérdezz meg egy nőgyógyászt mit gondol az ötletedről. És mond el nekem is mit válaszolt mert kíváncsi vagyok.

👍

2015. dec. 17. 19:33
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem igazán kérdezném meg egy nőgyógyásztól mert az egyből pénzt szimatolna a zsebében. Azt számolná, hogy naponta hány tízezressel lenne több a zsebében.
2015. dec. 17. 19:37
 14/25 anonim ***** válasza:
94%

Csak magadból tudsz kiindulni, csak a saját kis világában élsz. Mert te három lány szüzességét elvetted, ehhez akarod az egész világot igazítani.

Másrészt, azért, mert a mai világban a szüzesség (szerinted!) szégyen, nem minden lány érzi annak. (Most hadd ne tegyem hozzá, hogy fiúk is sokan nem néznek le szűz lányokat, sőt, értékesnek tartják őket a mai világban.) Csak te a kis világodban élsz, és ezekről nem tudsz, nem érdekelnek. Szűk látókörű vagy.

És léteznek a mai világban is olyan szemléletű emberek, akik komoly kapcsolatban, éretten (nem 15 évesen) óhajtják elveszteni a szüzességüket. Olyanok is vannak a mai világban is, akik csak házasságon belül. Őket teljesen kihagyod, a saját elképzelésed akarnád rájuk is erőltetni. A másik ember nézeteit is figyelembe kéne venni. Az egy dolog, hogy neked arról sincs fogalmad, hogy más nézetek is léteznek a világon, mint a tied.

2015. dec. 17. 19:38
 15/25 A kérdező kommentje:
Én inkább a lányok véleményére lennék kíváncsi. Ki tartaná jónak és ki nem?
2015. dec. 17. 19:38
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem értem ezt a hatalmas siránkozást a fájdalom miatt. Az első fáj. A második kevésbé. Emberek, ennyi fájdalmat igazán ki lehet bírni! Igen, nekem is fájt, nagyon fájt hogy már sírtam a fájdalomtól (ami nem szokásom). De ettől függetlenül imádtam és imádni is fogom. Szerintem felesleges a szűzhártya felmetszése.
2015. dec. 17. 19:40
 17/25 A kérdező kommentje:
Félre értések elkerülése miatt. Nem a lányoknak lenne kötelező, hanem az orvosnak a lányok kérésére!!! Nem ugyan az!!! És mondjuk 14 éves kortól lehetne kérni ezt a beavatkozást. Az orvos pedig indoklás nélkül köteles lenne megcsinálni. Így értem a kötelezően szót a kérdésben.
2015. dec. 17. 19:43
 18/25 A kérdező kommentje:

19:40 na ez egy vélemény! Te így gondolod, ok!

Ilyen válaszokat várok.

2015. dec. 17. 19:45
 19/25 anonim ***** válasza:
nagy hülyeség ,felesleges műtét.. én büszke voltam arra,hogy szűz vagyok és megvan a hártya is.. igen, féltem a fájdalomtól de végülis egyáltalán nem fájt.. amúgy nem a hártyától fáj a behatolás akinek fáj hanem mert túl szűk, vérezni meg nem is mindenki vérzik.. és ez legalább figyelemre, óvatosságra inti a hím egyedeket. //23L
2015. dec. 17. 19:47
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem örülnék neki, mert nem szeretem a kötelező dolgokat. Amúgy is meg lehet oldani hogy ne legyen ott a hártya magadnak is. Pl az elején éreztem hogy van ott valami amikor ujjazni kezdtem magam, aztán már nem és most már szerintem végképp nincs ott semmi, egészen péniszméretű dolgok is beférnek. Szóval nem, kötelezően semmiképp sem.
2015. dec. 17. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!