Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esetleg olyan magánorvos Pesten, aki a fogamzásgátló tabletta felírása előtt nem végez kötelezően rákszűrést, vagy valamilyen költséges vizsgálatot? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Júliusban írattam fel a legutóbbi adagot, még az előző lakhelyemen. Akkor ezzel együtt rákszűrést is csináltak, ezért tartom feleslegesnek (20 éves vagyok, 3 éve kapcsolatban élek, így a körülmények sem adnak rá okot) , ráadásul akiknél eddig voltam, 10-12 ezerért végeznék el a vizsgálatot.. A VIII. kerületben lakom, szóval körzeti nem nagyon jöhet szóba, inkább magánorvos. A válaszokat privátban kérném légyszi:) Előre is köszönöm!2012. okt. 9. 07:00
1/4 anonim válasza:
Ha júliusban volt rákszűrésed, akkor megmondod ezt a dokinak, egy évente javaslott.
2/4 A kérdező kommentje:
Két orvosnál is voltam, mindkettő azt mondta, hogy ez nála nem számít, a gyógyszert csak azután írja föl, miután nála is megcsináltattam a vizsgálatot. Szóval sajnos nem ilyen egyszerű a dolog :S
2012. okt. 9. 12:43
3/4 anonim válasza:
Ezt nem értem! Ha viszed az egy évnél nem régebbi leletet, akkor miért csinál mégegy vizsgálatot. Amúgy nekem háziorvos is felírja, ha van egy évnél nem régebbi rákszűrés eredményem. Kérdezd meg tőle. A magándokim rákszűrést csinál 11 ezerért, utána csak a receptért kell beugranom.
4/4 anonim válasza:
Rákszűrés évente javasolt, az én dokim is csinál mindig, meg ilyenkor ugye ultrahangot is, kenetet vesz, stb.
A köztes időben viszont írathatom háziorvossal is a fogamzásgátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!