Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 centis pénisszel át lehet szakítani egy lány szűzhártyáját?
Sírjak vagy nevessek?
Igen, valószínűleg már rég elvetted a szüzességét aktus során és most felsértetted. De amilyen amatőr kérdést tettél fel, nem tudom kizárni az ellenkezőjét sem. Egyébként a barátnőd nem tudja eldönteni? Elég nagy baj, jaj Istenem...
Simán! Sőt, vannak olyan lányok, akik szűzhártya nélkül születtek, így nekik nem fáj, és nem is vérzik.
(én is ilyen vagyok)
A szűzhártya közvetlenül a hüvelybemenet után található, így egy szűz nő esetén a szeméremajkakat kissé széthúzva te látnád kívülről, illetve a nő ugyanígy meg tudná nézni egy tükörben.
Ha megnézed ezeket a képeket, talán jobban el tudod képzelni:
(angol nyelvűek a feliratok, a hymen jelenti a szűzhártyát)
Az ujjaddal valószínűleg vagy elérted a barátnőd méhszáját, ami elég vérbő és érzékeny (és amit egy nő többnyire saját magának is el tud érni, ha a hüvelye nincsen izgalmi állapotban hosszában is megnyúlva), vagy a hüvelyhámot sértetted fel esetleg a körmöddel, és onnan származott az a kis mennyiségű vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!