Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm két és fél hónapon keresztül játszotta, hogy terhes?
Nem tagadom... Felelőtlenek voltunk, és védekezés nélkül egymásnak estünk. (SOHA NE CSINÁLJATOK ILYET!!!)
Kétszer mentem el, s kis szünet után újra folytattuk.
Emellett olyan a kapcsolatunk, hogy sokszor szivatjuk egymást, de ez nagyon betett. Eljátszotta, hogy két hónapon keresztül nem jött meg neki, mindennap gyomorideggel feküdtem le, és keltem fel. Aztán éppen ma azt mondja mondanom kell valamit.
Biztosra vettem, hogy bevallja, hogy terhes.
Aztán megszólal: "VÉGIG SZIVATTALAK" Elmentem kocsmázni, most egy ismerősömnél vagyok, látni se akarom.
Durva szívatás. :D
Viszont. Ha tizenéves lennék, én sem nézném jó szemmel, mert nem készültem fel még az apaságra. De ha szeretem, megbocsátanék neki, és megbeszélném vele, ilyen módon ne szívasson, mert nem tesz jót idegileg.
Felnőtt, érett férfiként, meg örülnék is neki. de ha kiderülne hogy tényleg szívatott, akkor annak nem örülnék, amiért beleéltem magam, és így lóvá tett. Ezt is megbeszélném vele.
"Just a prank, bro!"
komolyan: rúgd ki. Ez túl durva vicc. Mintha azt kamuzta volna hogy rákos vagy valami, ebben a helyzetben. AKár bejátszhatod azt is, hogy te meg tripperes vagy, bár ezt akkor kellett volna.
Lehet így akart rávenni, hogy ezentúl húzz mindig gumit a farkadra.
Képzeld el, ő mit élne át minden nap, élete hátralévő részében, ha kiderül hogy terhes lett.
Neked marha egyszerű, ha nem tartasz rá igényt, otthagyod a csajt, aztán nézegethet, te meg éled tovább a világodat. Ő meg nevelhet egyedül egy gyereket, akit nem akart.
Másrészt simán előfordulhat, hogy két hónapig nem jön meg, és most derült ki 100%-ra, hogy nem terhes. Nekem pl. a doki is csak a második hónapban (8 hetes terhességnél) bólintott rá, hogy ez már tényleg az.
Gondolom fordítva is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!